Steen Hildebrandt
FN´s Verdensråd
Metropol, København
28. maj kl. 19:00-21:00

DKK 199,00

Foredrag med Steen Hildebrandt
Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, København N.
Den 28. maj 2019 kl. 19:00-21:00

Varekategori:

Beskrivelse


Foredrag: FN’s 17 mål for en bæredygtig global udvikling
– global udvikling i et lokalt perspektiv.

Et meget populært og aktuelt foredrag, der sætter fokus på at konkretisere og operationalisere FNs Verdensmål i danske organisationer. Steen holder sjældent dette foredrag i åbent regi, så vi er glade for at kunne tilbyde dette aktuelle foredrag.

Steen Hildebrandt et skarpt dansk fokus på FN´s 17 verdensmål og hvordan disse nu og i fremtiden vil påvirke staten, regioner, kommuner og virksomheder i Danmark. Hvordan vil vi forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder dette for politikere, ledelse og ledere i Danmark?

Verdensmålene er ifølge Steen Hildebrandt en gave og en nødvendighed. De handler om en bæredygtig udvikling på kloden i de kommende årtier. De betyder bl.a. en øget indsats for klimaet, udryddelse af fattigdom, mere lighed mellem mennesker, uddannelse til alle, sundhed for alle, ligestilling for piger og kvinder.

Steen har redigeret bogen “Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv” udgivet i 2016 på Jurist og Økonomforbundets Forlag.


“Vi var SÅ ovenud glade for Steen Hildebrandt oplæg, det skal I lige vide 🙂 I kan roligt reklamere for at Steen er megagod til at ramme målgruppen omkring Verdensmålene – her var det skolelærerne.
ULF I AARHUS OG BØRNEKULTURHUSET”
Anne Kleberg, Pædagogisk konsulent.

 

Om Steen Hildebrandt

Steen holder visionære foredrag om ledelse, samfund, bæredygtighed og FN´s verdensmål. Steen Hildebrandt har gennem en lang årrække været en efterspurgt foredragsholder indenfor områder som ledelse, samfund og bæredygtighed. Han holder foredrag i alle dele af den offentlige sektor, primært for ledere og politikere.

Steens foredrag tager ofte udgangspunkt i hans forfatterskab. Han har skrevet, redigeret og bidraget til mere end fire hundrede bøger om organisation, ledelse og samfundsforhold. Aktuelt har han et skarpt dansk fokus på FN´s 17 verdensmål og hvordan disse nu og i fremtiden vil påvirke staten, regioner og kommuner. Hvordan vil vi forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder dette for politikere, ledelse og ledere i den offentlige sektor i Danmark?

Steen er i dag professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Han er Adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København samt adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Event Details

Start date: 2019-05-28

End date: 2019-05-28

Start time: 19:00 p.m.

End time: 21:00 p.m.

Venue: Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 København

Phone: 73 70 76 77

Email: [email protected]