Ledelsen i LivePeople Michèle Bellaiche og Anders Gisselmann

LivePeople ønsker, at såvel foredragsholderne som kunderne kan mærke, at der står levende mennesker bag virksomheden. Vi sætter en ære i hele tiden at udvikle vores foredragsholdere, så vi på den måde kan sikre kunderne de bedste foredrag med opdateret og målrettet indhold.

LivePeople formidler et bredt udvalg af foredragsholdere til både private virksomheder og organisationer og til det offentlige marked i kommuner, regioner og stat.

LivePeople bygger på mere end 18 års erfaring med foredragsformidling, rådgivning og udvikling af foredragsholdere. Virksomheden er en del nordens største medievirksomhed Banijay Nordic, der i Danmark bl.a ejer Nordisk Film TV, Mastiff, Respirator og Pineapple Entertainment.

Ledelse

Anders Gisselmann LivePeople Foredrag
Anders Gisselmann, CEO

Anders formidlede sit første foredrag tilbage i 2000. Han anses af mange som landets førende rådgiver for foredragsholdere og foredragskøbere. Hans har skrevet og udviklet foredrag for en lang række af Danmarks populære foredragsholdere. Tidligere har han været udviklingsdirektør under opbygningen af Skandinaviens største bureau. Anders er HD(A) fra CBS.

Michele Bellaiche, LivePeople Foredrag
Michèle Bellaiche, CCO

Michèle er journalist og tv-vært og har siden 1998 været fast tilknyttet TV2. Hun har stået i spidsen for nogle af Danmarks største tv-successer, herunder ”Station2”, ”Klamphuggerne”, ”TV2 nyhederne”, ”Go’ aften- og Go’morgen Danmark”. Hun er uddannet på KUA og Sorbonne Universitet, Paris i formidling og litteratur. Michèle er selv en meget erfaren foredragsholder og ordstyrer.

Bestyrelse

Jacob Houlind, Nordic Group CEO
Jacob Houlind, Nordic Group CEO

Jacob er en dynamisk CEO med en lang succesfuld karriere i førende mediekoncerner indenfor det nordiske, såvel som det internationale marked. Jacob har været hos Nordisk Film siden 2006 og været ansvarlig for den overordnede ledelse, samt opbygget organisationens aktiviteter i den nordiske region. Jacob har en baggrund som cand. Jur og har en MBA indenfor ledelse. 

Karoline Spodsberg, Nordic Group COO
Karoline Spodsberg, Nordic Group COO

Karoline har næsten 20 års erfaring fra både den nordiske og den globale tv-industri indenfor programudvikling og salg, indkøb, distribution og broadcasting. Hovedfokus i Karolines nuværende rolle indenfor Nordic Group er forretningsudvikling og strategisk ledelse. Karoline har en Mastergrad i International Erhvervsøkonomi fra Syddansk Universitet og en Board Leadership & Corporate Governance grad fra CBS. Karoline har været hos Banijay siden 2007.

Peter Hansen, Nordic Group CCO
Peter Hansen, Nordic Group CCO

Peter er en kreativ og innovativ CCO med mere end 20 års erfaring indenfor tv-produktion. Peter kom til Nordisk Film og TV i 2006 efter at have arbejdet for DR og som MD for Mastiff Medier i Danmark. De seneste 10 år har Peter været ansvarlig for al indhold indenfor det nordiske område - omfattende drama, faktuel underholdning og reality tv. I perioden fra 1996-2006 var Peter en velkendt dansk stand-upper og tv-vært, bl.a. på ”Vild med Dans”.