fbpx
william-kvist-credit-anders-kjaerbye-foredrag-livepeople

William Kvist

Ledelse | Lederskab | Jagten på frihed

William holder foredrag om ledelse, fodbold og hans aktuelle bog “Jagten på Frihed”.

Forespørg på et foredrag med William Kvist

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Foto credit: Anders Kjærbye

I sine ærlige foredrag for ledere og mellemledere fortæller William Kvist, hvordan hans mission altid har været at finde frem til den vej, der har gjort det muligt for ham at tage sig selv med på arbejde – som leder, menneske og medspiller.

William Kvist er professionel fodboldspiller og anfører hos FCK, hvor han har klubrekorden for flest spillede kampe. Efter flere år som udenlandsprofessionel, der både bød på store op- og nedture, vendte han hjem til Frederiksberg i 2015. Han har været en fast bestanddel og viceanfører på det danske fodboldlandshold frem mod VM 2018. Samme aften som Danmark tabte på straffespark mod Kroatien meddelte William, at han efter 81 landskampe, fremover ikke vil være en del af landsholdet.

For at finde sin plads i den benhårde performancekultur, som fodboldverdenen også er, har William Kvist altid gået egne veje, og hele sin karriere har han omgivet sig med mentaltrænere, kostvejledere og behandlere.

I sine hudløst ærlige foredrag for ledere og mellemledere fortæller William Kvist, hvordan hans mission altid har været at finde frem til den vej, der har gjort det muligt for ham at tage sig selv med på arbejde – som leder, menneske og medspiller.

William Kvist er samtidig aktuel med bogen ”Jagten på frihed”, der udkom 30. maj. Bogen er en meget åbenhjertig beretning om livet på fodboldens førsteklasse – på godt og ondt. William giver en dyb indsigt i arbejdet med at optimere sig selv i en verden med successer og fiaskoer, tvivl og masser af vigtige sejre.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Jagten på frihed

- et foredrag for ledere i private og offentlige organisationer og virksomheder, der søger inspiration til det gode lederskab.

FCK´s anfører William Kvist har formentligt brugt mere tid end nogen anden dansk fodboldspiller på den mentale del af det at være fodboldspiller og leder på og uden for banen. Han har en klar gameplan for både sin karriere som fodboldspiller og som menneske.

Den helt store succes som leder på og udenfor banen ramte ham, da han efter års kamp fandt modet til at turde stå stille på banen. Da han stoppede med at jagte bolden, fik han den pludselig meget mere. Herfra blev han anfører i FCK og spillede samtlige kampe i Superligaen og Champions League. William Kvist er samtidig en fast bestanddel på det danske landshold.

Han har gennem hele sin karriere jagten friheden. Friheden i lederrollen og friheden som menneske. For William handler det ikke om at tjene penge, om at være journalisternes favorit – det handler om at kunne gå på arbejde som en fri mand – uden at skulle påtage sig en lederrolle han ikke kan stå inde for.

Oplev et inspirerende foredrag, hvor William sætter fokus på, hvordan man kan tage sig selv med på arbejde – både som leder og som medarbejder.

Forespørg på, William Kvist

Foredragsholder med beslægtede emner

Ulrik Lynge

Motivation | Passion | Engagement

Ulrik Lynge flytter overbevisninger, vaner og holdninger hos ledere og medarbejdere.