livepeople-foredrag-vibeke-henrik-foedragsholdere

V.L. Gregersen og H. Tingleff

Hjernen | Compassion | Ledelse

Forfatterne til bogen “Hjernen på overarbejde”
– vores vej til et bæredygtigt liv og arbejdsliv.

Forespørg på et foredrag med V.L. Gregersen og H. Tingleff

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Vibeke Lunding Gregersen og Henrik Tingleff er forfatterne bag bogen “Hjernen på overarbejde” fra 2018, der sætter et skarpt fokus på begrebet, “Compassion”, der viser os vejen til et bæredygtigt liv og arbejdsliv.

Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff er partnere i Mindwork Psykologisk Center. De er begge uddannet cand.psych. Specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

Siden 2014 har de arbejdet med compassion som et bærende element i arbejdet med individer, grupper og organisationer hos både private virksomheder og i den offentlige sektor.

I 2018 resulterede deres arbejde med compassion i bogen “Hjernen på overarbejde”. Bogen har fået stor opmærksomhed og er blevet en del af tidens debat om det bæredygtige liv og arbejdsliv, hvor vi sammen søger at finde løsninger, frem for at vi individuelt må bukke under for tidens pres.

Link: Læs artikel i Politiken om deres bog, Hjernen på overarbejde.

Link: Læs artikel fra Borsen, der nævner bogen som en af årets ledelsesbøger.

 

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Hjernen på overarbejde

Aktuelt foredrag

Aktuelt foredrag – Hjernen på overarbejde

I disse år ser vi at alt for mange ledere og medarbejdere miste sig selv, simpelthen fordi de presser deres hjerne for hårdt. Sagen er simpel – hvis vi moderne mennesker skal kunne blive ved med at levere og præstere uden at det koster både vores fysiske og psykiske helbred, så må vi give hjernen bedre betingelser at arbejde under. Vi må gøre noget andet end flertallet gør i dag.

De klare fordele evolutionen har givet os, er vi ved at sælge ud af. Vores forfædre rejste sig op og gik på to ben – efter årtusindeskiftet er vi nu så pressede, at vi igen er på vej ned på alle fire, ofte tvunget af stress og sygemeldinger som følge af psykisk eller fysisk overbelastning.

Paradokset er tydeligt. Det har aldrig været lettere at være menneske i Danmark – og på samme tid har det aldrig været sværere og mere komplekst. Tidens udvikling går så hurtigt, at mennesket og vores hjerne ikke kan nå at tilpasse sig behovet i det moderne samfund. Det faktum har de fleste organisationer for længst konstateret. Mange handler, få sætter skibe i søen, der for alvor rykker noget for menneskets bæredygtighed.

Compassion kan være den nøgle, der gør at døren til vækstparadigmet kan åbnes forsvarligt fremover. Compassion handler nemlig ikke om at fjerne effektiviseringer, fornyelse eller om at tjene færre penge. Compassion handler om at anvende en langtidsholdbar tilgang til profit og performance – en tilgang baseret på den stærkeste ressource vi har: Menneskehjernen.

Forespørg på, V.L. Gregersen og H. Tingleff

Foredragsholder med beslægtede emner

Foredragsholder Hanne Lindblad, LivePeople Foredrag

Hanne Lindblad

Bæredygtighed | Ledelse | Tillid

Hanne holder foredrag og workshops om den praktiske vej til fremtidens bæredygtige lederskab,
– hvor menneskelig værdighed, samfundsrelevans og eftermæle er omdrejningspunkter.