Ulrik Lynge

Motivation | Passion | Engagement

Ulrik holder underholdende og motiverende foredrag for ledere og medarbejdere.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Ulrik Lynge Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Ulrik Lynge flytter overbevisninger, vaner og holdninger hos ledere og medarbejdere.

Han er en anerkendt personaletræner og mentaltræner, som har sat hele sit arbejdsliv ind på at bringe mennesker i fremdrift. Hvad enten det er medarbejdere, ledere eller organisationer kan Ulrik Lynge begejstre både store og små forsamlinger. Enten med foredrag, workshops eller hele uddannelser.

Ulrik Lynge har en bred erfaringsmæssig baggrund som sygeplejerske, personaletræner samt uddannelses- og udviklingschef.

Han lever som professionel foredragsholder, underviser og mentaltræner og har stor erfaring med at tilpasse sine foredrag og workshops til deltagergrupper i den offentlige sektor – både hvad angår varighed, indhold og form.

Hans primære foredragsområder er motivation, forandring, mental sundhed og samarbejde.

Aktuelle foredrag og workshops
MENTAL SUNDHED – MENNESKELIG OVERSKUD KAN MÅLES PÅ TRIVSEL OG MOTIVATION

På masser af danske arbejdspladser, både i det private og det offentlige Danmark, er der medarbejdere der ikke føler det fornødne overskud, energi eller engagement i hverdagen. Det er ikke en følelse der er ny for dem, men derimod en der er kommet snigende over tid. Denne følelse fører til forringet arbejdskvalitet og på sigt vil man som menneske risikere, at blive ramt af en ”træthed”, som bare ikke går over.

MEN, der ER noget at gøre!

Foredraget Mental sundhed handler om, hvordan vi alle kan lære at arbejde målrettet med den energifyldte, positive og motiverende hverdag, hvor vi i langt højere grad påvirker os selv i en retning, hvor vi får vendt underskud til overskud. Der bliver sat fokus på, hvordan vi alle sammen kan bliver opmærksomme på de små ting der kan give energi og større motivation.  Simple råd – med stor betydning. Det kræver fokus – men er helt gratis!

Ulrik Lynge kommer med hele rygsækken fyldt af tankevækkende, morsomme og energifyldte historier om, hvordan det enkelte menneske er i stand til at skabe en hverdag, hvor motivation og daglig energi er lige om hjørnet.

FORMLEN PÅ MOTIVATION

Ulrik Lynge er manden bag FORMLEN PÅ MOTIVATION, der sigter mod at optimere indsatsen på en række motivationsparametre på netop jeres arbejdsplads. Gennem 15 år har Ulrik været en ledende konsulent, underviser, foredragsholder og sparringspartner med et alt overskyggende fokus på arbejdet med motivation. På workshoppen får deltagerne et enestående indblik i, hvad der skaber motivation hos os som ledere, medarbejdere og helt generelt som mennesker.

Både foredrag og workshops er praktisk funderet og giver deltagerne konkrete redskaber til hverdagen, som booster motivationen og skaber lyst og mod til fremdrift.

Ulrik har identificeret 7 universelle indsatsområder, der skal være tilstede i vores liv -og arbejdsliv for, at vores motivation bliver langtidsholdbar. Disse får deltagerne et solidt og praktisk kendskab til – både for at arbejde med egen og arbejdspladsens samlede motivationsniveau.

MOTIVATION =
Plan x Færdigheder x Indflydelse x Fremdrift x Mening x Viljestyrke x Anerkendelse.

Motivationsformlen
At netop Ulrik sætter motivation på formel vil undre nogen, for selv er han bestemt ikke firkantet. Formlen skal selvfølgelig også tages med et glimt i øjet og ses som en retningsanvisning – et styringsværktøj til at forstå vores egen og andres bevæggrunde for enten at være motiverede eller demotiverede. En tjekliste vi kan bruge, når motivationen halter både i vores liv og i vores arbejdsliv. Som en del af workshoppen får deltagerne indsigt i, hvordan det for at kunne være topmotiveret er nødvendigt:

  • At overveje vores plan og retning.
  • At overveje hvilke færdigheder vi skal besidde.
  • At kunne se os selv i ejerskabet og hvilken grad af involvering/indflydelse vi ønsker.
  • At kunne måle på vores egen fremdrift – være opmærksomme på vores udvikling.
  • At kende meningen med det vi laver – hvorfor gør jeg det vi gør.
  • At kende vores egen viljestyrke, så vi kan vurdere hvor meget indsats vi skal lægge.
  • At anderkende os selv og kunne rose os selv (selv-anerkendelse) – ellers bliver vi afhængige af andres anderkendelse (ros).
Det er længe siden jeg selv er blevet Peptalk’et på den, fuldstændig overskudsagtige måde, som jeg blev i lørdags. Tak for det! Tak for dit engagement, din energi, dit nærvær – du brændte virkelig igennem, og alle blev “ramt” af din form!
Du var fantastisk!
Institutionsleder, Odense kommune Gitte Bjørn Johannesen
Ulrik fangede med det samme alle 180 personalers opmærksomhed med hans entusiastiske, energiske og ikke mindst nærværende fremtoning. Han var imødekommende og udadvendt – og til trods for de mange forskellige personer han stod overfor, lykkedes det ham alligevel at gøre foredraget personligt og helt igennem relevant for hver og en af de fremmødte. Hvidovre Kommune Zenia Hamberg
Forespørg på, Ulrik Lynge Klik her
Forespørg på et foredrag med Ulrik Lynge Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77