fbpx
Foredragsholder Ulla Dyrløv, LivePeople Foredrag

Ulla Dyrløv

Digital trivsel | Børns udvikling | Angst

Ulla holder foredrag og workshops med fokus på børns udvikling og familiens digitale trivsel

Forespørg på et foredrag med Ulla Dyrløv

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Ullas foredrag henvender sig til fagfolk og forældre, der trænger til et levende, ærligt og humoristisk “spark bagi”. Alle hendes foredrag kredser om, hvordan forældre og fagfolk kan agere piloter for børn og unge – både i den fysiske og digitale verden.

NB. Den 11. oktober 2018 udkom Ullas nyeste bog, “Få styr på dit barns digitale verden – guide til familiens onlineliv”.

Ulla holder inspirerende, faglige og humoristiske foredrag med udgangspunkt i sin erfaring som psykolog og de 4 bøger hun har udgivet. Hun fortæller hudløst ærligt og bruger sin menneskelighed og egne udfordringer, når det giver mening. Hendes foredrag tager udgangspunkt i barnet – hun ser verden med barnets øjne. Børn i alle aldre har brug for tydelige voksne, der med rolig autoritet viser vejen. Ulla ser de voksne som piloter, der styrer, lytter og navigerer, mens børnenes hjerner stille og roligt udvikler sig. Undervejs i deres udviklingsproces, skal børn have en masse kram – både fysiske og mentale og både af forældre og fagfolk.

Ud over sin aktuelle bog er hun også I efteråret 2018 er hun aktuel med en ny bog og en ny programrække omkring familiens trivsel ift. deres digitale vaner.

I 2013 var Ulla ekspert i reportage-serien “Ingen styr på ungerne” på DR 1, hvor hun hjalp familier til et roligere familieliv. I 2016 var hun igen med i en DR1 reportage-serie. I “Aldrig for sent”, hjalp hun mennesker med at genoptage kontakten til nærtstående familiemedlemmer.  Ulla er også flittigt brugt bag skærmen, hvor produktionsselskaberne bruger hende til at bakke deltagerne op – f.eks. har hun været fast tilknyttet X-faktor, som en stærk støtte for deltagerne før, under og efter programmerne.

Bøger
Få styr på dit barns digitale verden (2018)
Bliv pilot for dit barn (2014)
Det professionelle kram (2015)
Flyvefærdig (2016)

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Børn og angst

- børn og unge med angst og tvangstanker

At blive styret af tvang eller angst er usandsynlig svært. I begge tilfælde mister man sin frihed. Friheden til selv at bestemme. Flere og flere børn og unge oplever at blive ramt af angst.

Angst og tvang styrer ikke kun barnet, men ofte en hel familie, som stille og roligt risikerer, at blive kørt i sænk.

·     Hvordan forebygger man angst og tvangstanker?

·     Hvordan tæmmer og helbreder man disse lidelser?

·     Hvad kan barnet eller den unge selv gøre?

 

Ulla tilpasser sit indlæg til målgruppen og de udfordringer de som faggruppe eller forældre er ramt af.

Børn og unge med tvangstanker

- for forældre eller fagpersoner

At blive styret af tvang eller angst er usandsynligt svært. I begge tilfælde mister man sin frihed. Friheden til selv at bestemme.

Angst og tvang styrer ikke kun barnet, men ofte en hel familie, som stille og roligt bliver kørt i sænk.

Det professionelle kram

– en foredrag til fagfolk

“Det professionelle kram” er et foredrag rettet mod fagfolk, der arbejder med børn og unge. I foredraget giver giver Ulla Dyrløv indsigter om, hvordan man kan se, lytte til og tale med børn og unge, der har brug for hjælp eller er i krisesituationer.

Enkelt og ligefremt beskriver Ulla hvordan en fagperson kan tage hånd om et barn eller en ung, der er bange, angst, ulykkelig eller ensom.

Foredraget er en inspirerende vejledning i alt fra at skabe kontakt til barnet, hvad man gør (og hvad man ikke gør), hvis barnet opsøger en for at snakke og hvordan man kan gribe samtaler an.

Bliv en sikker pilot for dit barn

- et foredrag til forældre i skoler og institutioner.

Mange forældre er usikre på deres ret til at bestemme over deres børn. Men børn har brug for, at forældrene tager styringen.

Den voksne har erfaring og overblik OG det fulde ansvar for at styre og navigere i familien.

Jeg taler ikke for kæft, trit og retning, men om styr, lyt og naviger. For barnet og den voksne er ikke jævnbyrdige, men de er ligeværdige.

Få styr på dit barns digitale verden

- guide til det gode onlineliv

Foredraget er baseret på bogen, “Få styr på dit barns digitale verden – en guide til det gode onlineliv”, der udkommer den 11. oktober 2018.

Mange forældre er – helt naturligt – bekymrede for, hvilke konsekvenser den moderne skærmkultur har for deres børn. Mange vil gerne opsætte regler, der så viser sig at være svære at håndtere i praksis.

I dette foredrag giver psykolog, Ulla Dyrløv, en række konkrete anvisninger til forældre. Bl.a. giver hun sine bud på svar til de hyppigt stillede spørgsmål. Hvor længe bør dit barn spille computer hver dag? Er det problematisk at se YouTube i timevis? Og hvordan opfører man sig egentlig på de sociale medier?

I en moderne hverdag, hvor vi hverken kan finde vej i trafikken eller lave aftensmad uden først at konsultere en skærm, tvinges vi til at tage stilling til, hvilke digitale vaner vi ønsker at videregive til vores børn, der er født ind i en verden fyldt af skærme med konstant tilbud om underholdning.

Foredraget har relevans hvad enten målgruppens bør er fem år gamle og vil spille iPad, eller om der er tale om teenagere, der har lige så mange venner via Youtube som de har kammerater i klassen.

Ulla er en fantastisk psykolog og menneske. Det samarbejde jeg har i den forbindelse med Ulla er helt unikt. Hun kan utrolig hurtigt fornemme et menneske og utrolig hurtigt få vedkommende til at åbne sig op. Hun er 100% deltagernes kvinde. Jeg ville ikke turde gå ind i en sæson X factor uden Ulla ved min side.

DR Jan Lagermand Lundme, underholdningschef

Jeg hørte dit blændende foredrag på Tårnby Hovedbibliotek. Det var virkelig en fornøjelse, skønt at være stolt på egen faggruppes vegne. Du var SÅ dejlig ærlig, vidende og tydelig. Lige hvad mange forældre i dag har brug for. Du formidler, uden at det virker dømmende og negativt.

Deltager ved åbent foredrag Jane Bækgaard

Forespørg på, Ulla Dyrløv