Tobias Hamann

Hypnoseshow

Underholdende hypnoseshows for skoler og virksomheder.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Tobias Hamann Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Tobias Hamann er typen, som man gerne vil opleve verden igennem – det har de kloge TV-producenter opdaget for længst. Han formidler sympatisk, ydmygt men også ambitiøst, hvad enten han holder foredrag eller laver sit nye hypnoseshows.

Tobias er aktuelt med sit ambitiøse hypnoseshow, som kan bookes til skoler, organisationer og virksomheder. Her går han i fodsporet på sin morfar, den legendariske og frygtede Ali Hamann, der i en årrække var Danmarks største hypnotisør. Det er Tobias´ første show og han byder på tankevækkende eksperimenter, masser af grin, en på opleveren. 

Selv har Tobias de seneste år taget hypnosefaget til sig og har bl.a. uddannet sig i USA. Den ellers autodidakte Silkeborgdreng blev landskendt, da han vandt Tv-programmet Den store bagedyst. Derefter rejste han i 2015 rundt i Europa og optog tv-programmet “Tobias På Kageeventyr” til DR1, hvor han med inspiration fra mennesker, landskaber og oplevelser forenede hvert land i en kage. I 2016 blev DR1-serien udvidet til lande uden for Europa og fik titlen “Bag Verden – med Tobias”.

De seneste år har han helliget sig sine uddannelser og interesse for hypnose. I fodsporet på sin morfar, har han lavet DR dokumentaren, "Hypnotisøren - Tobias og Ali Hamann". Se programmet her.

Se også klippet her, hvor han hypnotiserer Aftenshowets Mikkel Fønsskov.

Forespørg på, Tobias Hamann Klik her
Forespørg på et foredrag med Tobias Hamann Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Oddbjørn By Hukommelse | Memo | Hjernen Underholdende og lærende foredrag om hjerne og even til at huske. Link to Oddbjørn By