fbpx
stig-pryds-foredrag-livepeople

Stig Pryds

Trivsel | Ro | Overskud | Forandring

Manden der kan lære jer at trække vejret og holde det, så I får mere overskud i hverdagen.

Forespørg på et foredrag med Stig Pryds

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Stig Pryds

Stig Pryds´ historie er unik. På bare 5 år er han gået fra at være en svært medicineret, førtidspensioneret og deprimeret gigtpatient – til i dag at være en medicinfri rekordholder i fridykning. I sine foredrag viser Stig hvor meget et menneske kan flytte sig, når motivationen er på plads og man vælger at investere i sig selv.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Pusterum - find ro og trivsel i en travl hverdag

På danske arbejdspladser taler vi meget om trivsel og overskud og vi diskuterer hvor meget arbejdsgiveren må blande sig i ledere og medarbejdernes velbefindende. Uanset kulturen omkring dette er foredraget her en gave til mennesker. Stig Pryds giver en række særdeles effektive indsigter og øvelser, som sætter alle mennesker i stand til at ”tage sagen i egen hånd” og markant forbedre deres egen trivsel, stressniveau, humør og generelle følelse af velvære.

Stig viser sine deltagere hvordan de kan træne de øvelser, der på rekordtid har gjort ham til en af verdens bedste fridykkere, selvom han for får år siden var kasseret som førtidspensionist og kronisk gigtpatient. Der er tale om simple øvelser som kan laves, hvad enten vi sidder ned eller er på farten.

Træningen har en lang række positive effekter, lige fra helt overordnet bedre velvære, reduceret stress, øget energi, større overblik og ro. Altsammen afledt af at øvelserne fører til øget lungekapacitet, øget iltoptagelse, lavere inflamationstal, bedre grundform og bedre udskilning af CO2 i kroppen. I foredraget sætter Stig også fokus på kost, søvn og restitutions vigtighed ift. at trives og ”få flere gode dage på kontoret”.

Til stor inspiration for deltagerne viser Stig nogle af de dyk han har lavet og hvoraf specielt ét gik viralt med +48 mio. visninger på FB og Youtube. Når man ser en smilende og veltrænet Stig i dag og ser hans bedrifter som fridykker, er det ufatteligt svært at forestille sig, at han for få år siden har været en invalideret og svært deprimeret førtidspensionist. Det at han har rykket sig selv og vist, at man kan flytte sig selv så markant både kropsligt og mentalt, er en ekstremt motiverende faktor for deltagerne.

Forespørg på, Stig Pryds

Foredragsholder med beslægtede emner

Mads Vangsø

Commitment | Målsætning | Forandring

Atlanterhavs-roeren, Mads holder spændende og motiverende foredrag om forandring, motivation, commitment og om at sætte sig store mål. Og selvfølgelig om at ro over Atlanten.