Steen Hildebrandt

Ph.D., professor emeritus

Steen holder en lang række foredrag om FN´s Verdensmål og hvordan danske organisationer kan skabe mening ved at implementere disse.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Steen Hildebrandt Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Steen Hildebrandt holder visionære foredrag om ledelse, samfund, bæredygtighed og FN´s verdensmål. Steen Hildebrandt har gennem en lang årrække været en efterspurgt foredragsholder indenfor områder som ledelse, samfund og bæredygtighed. Han holder foredrag i alle dele af den offentlige sektor, primært for ledere og politikere.

Steens foredrag tager ofte udgangspunkt i hans forfatterskab. Han har skrevet, redigeret og bidraget til mere end fire hundrede bøger om organisation, ledelse og samfundsforhold. Aktuelt har han et skarpt dansk fokus på FN´s 17 verdensmål og hvordan disse nu og i fremtiden vil påvirke staten, regioner og kommuner. Hvordan vil vi forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder dette for politikere, ledelse og ledere i den offentlige sektor i Danmark?

Steen er i dag professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Han er Adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København samt adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Vi var SÅ ovenud glade for Steen Hildebrandt oplæg, det skal I lige vide 😊 I kan roligt reklamere for at Steen er megagod til at ramme målgruppen omkring Verdensmålene - her var det skolelærerne. ULF i Aarhus og Børnekulturhuset Anne Kleberg, Pædagogisk konsulent
Aktuelle foredrag og workshops
FN’s 17 mål for en bæredygtig global udvikling – global udvikling i et lokalt perspektiv. Populært og aktuelt foredrag, der sætter fokus på at konkretisere og operationalisere FNs Verdensmål i danske organisationer.
Forandringsledelse - fra forandring som undtagelse til forandring som tilstand i hverdagen.
Forespørg på, Steen Hildebrandt Klik her
Forespørg på et foredrag med Steen Hildebrandt Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Hanne Lindblad Visionær erhvervskvinde Hanne holder foredrag om transformerende ledelse, fremtiden, tillid og bæredygtighed. Link to Hanne Lindblad