Søren Magnussen

Vanetænkning | Psykiske lidelser

Modtager af SIND´s Samfundspris 2018
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Søren Magnussen Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Som projektleder i psykiatrien hjælper Søren i dag rigtig mange mennesker videre i livet. I dette opsigtsvækkende og rørende foredrag, får du indsigt i en lukket verden og inspiration til at bryde ud af vanetænkningen både privat og på arbejdspladsen – der er med andre ord stor chance for, at også du går derfra med fornyet gnist i øjnene.

”SKØNHED PÅ DEN LUKKEDE”

Husker du Jack Nicholsons rolle i ”Gøgereden”? Manden, der rystede det fastlåste system i psykiatrien og gav liv i øjnene på de indlagte. Han har tidligere været patient på forskellige lukkede afsnit, i dag er han fastansat hos region hovedstadens psykiatri.

Sådan et menneske er Søren Magnussen. Han har netop modtaget SINDs samfundspris for sit store arbejde med landets mest udsatte patienter – de psykisk syge på de lukkede afdelinger.

Han ser dem først og fremmest som mennesker og ikke som patienter. Han flytter deres fokus fra de hvide og sterile sengeafsnit – og læser Hemingway og Dan Turéll for dem i stedet. Han bringer naturen tilbage i deres liv ved at plante blomster og tomater med dem, og han arrangerer koncerter med al slags musik, så de hvide og sterile sengeafsnit forvandles til stemningsfulde væresteder og menneskelig varme  - og hans metoder virker!

Gå ikke glip af dette livsstykke af et menneske, der selv måtte igennem op til flere indlæggelser og mærke 20 elektrochok på sin egen krop, før han fandt ud af, at det var noget helt andet, der ville lette tågerne i hans sind og gøre ham til den harmoniske og raske mand, han er i dag.

 

Forespørg på, Søren Magnussen Klik her
Forespørg på et foredrag med Søren Magnussen Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77