Simi Jan

Mellemøsten | Journalisme

Spændende foredrag om et farverigt internationalt arbejdsliv.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Simi Jan Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Forfatter og udenrigskorrespondent Simi Jan tager ikke kun verden men også sit publikum med storm.

Igennem hele sin karriere har hun kastet sig frygtløst ud i verdens brændpunkter, drukket te med Taleban, været øjenvidne til terrorangreb og rapporteret direkte fra nogle af verdens største naturkatastrofer. Alt sammen for at informere os danskere om verden omkring os.

Oplev hendes smittende entusiasme og hør hendes spændende fortællinger om at slippe frygten og være i nuet for at kunne arbejde optimalt - også selvom mand og små børn venter derhjemme. Simi Jan er ikke bare en modig kvinde, hun er også vidende, stærk og meget  inspirerende i sin måde at formidle på.

Simi er født i 1979 i Gentofte. Hun er uddannet i Napier University i Skotland  og har arbejdet for både BBC, Politiken , DR og TV2. Hun har i en årrække boet i det krigshærgede Afghanistan og i Pakistan, men er i dag flyttet tilbage til Danmark.

Simi Jan kan også bookes til specifikke, skræddersyede foredrag om bl.a. Kampen mod terror, Tyrkiet og Nyhederne bag kameraet.

Forespørg på, Simi Jan Klik her
Forespørg på et foredrag med Simi Jan Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Jack Bohr-Christensen Stress | Krisehåndtering | Kropssprog Foredrag om stresshåndtering, kropssprog og kommunikation. Link to Jack Bohr-Christensen