fbpx
Foredragsholder Patrick Larsen, LivePeople Foredrag

Patrick Larsen

Motivation | Tro på dig selv | Unge

Patrick holder de meget populære elev- og ungeforedrag, “Tro på dig selv” og “Ro på dig selv” og sit One Man Show, “Hjerneblødning”.

Forespørg på et foredrag med Patrick Larsen

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Patrick Larsen

Med sin levende og smittende formidlingsstil favner Patrick Larsen alle i salen og når helt ned til bagerste række. Nøglen er medrivende og underholdende historiefortælling med inspirerende budskaber, der går lige i hjertet og står klart i hukommelsen efterfølgende hos de unge.

Patrick Larsen er en formidabel og særdeles inspirerende foredragsholder, der gang på gang beviser, at han er elever og studerendes foretrukne inspirationskilde hvad enten det handler om at motivere dem eller give dem lidt ro i en stressende hverdag.

Grundet sit positive livssyn, sin modige ærlighed og sin ukuelige vilje bliver Patrick omtalt som en rollemodel – en position han har en ydmyg og respektfuld tilgang til. Med sine 28 år er Patrick ikke meget ældre end eleverne selv, hvilket giver ham en unik troværdighed, fordi de nemt kan spejle sig i hans fortællinger om at tro på sig selv.

Hvert år inspirerer Patrick Larsen tusindvis af elever og studerende i hele landet. Reaktionerne viser tydeligt at Patrick virkelig rammer de unge: “Det var det bedste foredrag jeg nogensinde har oplevet” er blevet en normal tilbagemelding fra de glade elever og studerende. Det er ikke uden grund, at mange uddannelsessteder vælger at invitere Patrick tilbage igen og igen, så nye årgange får det samme motiverende fundament som de foregående.

Trods sin relativt unge alder, har Patrick Larsen allerede i mere end 10 år arbejdet professionelt med at udvikle unges personlige og sociale kompetencer. Siden 2007 har Patrick været en fast del af True North og deres internationelt anerkendte arbejde med unge – først som teamleder og siden 2011 som ledende facilitator/underviser. Desuden er Patrick uddannet MasterCoach og kører en række 1-1 udviklingsforløb med unge mellem 15-25 år.

En ildsjæl, der vil give jeres elever/studerende en lærerig og underholdende oplevelse, de aldrig vil glemme.

Læs mere om Patricks foredrag nedenfor.

 

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Ro på dig selv

Et foredrag om stress, forventninger og idealer.

Gør jer selv og ikke mindst jeres elever/studerende en stor tjeneste – book Patrick Larsens nye foredrag, “RO PÅ DIG SELV”. Et længe ventet foredrag, der befrier de unge for noget af det pres de lægger på sig selv, og som de oplever bliver lagt på dem fra omverdenen.

Kropsidealer, præstationskultur, sociale medier, karakterfokus, FOMO og de evige sammenligninger er nogle af de emner, Patrick Larsen sætter fokus på med historier og eksempler fra hverdagens virkelige verden, som de unge kan genkende sig selv og hinanden i. Et inspirerende foredrag, der er fyldt med vigtige indsigter og forfriskende perspektiver, præsenteret i et underholdende format og med et let sprog de unge forstår.

En dyb vejrtrækning af et foredrag.

Foredraget er oplagt til elever og studerende på:

 • Gymnasiale uddannelser
 • Videregående uddannelser
 • Voksen HF/VUC
 • Erhvervsuddannelser
 • Efterskoler, ungdomsskoler og højskoler
 • Folkeskolens 9. & 10. klassetrin

OBS. Foredragets indhold, eksempler og sprog bliver altid målrettet og tilpasset deltagernes alder, hverdag og referenceramme.

Tro på dig selv

Et stort selvtillidsboost til elever og studerende.

Gør jer selv og ikke mindst jeres elever/studerende en stor tjeneste – book Patrick Larsens stærkt motiverende foredrag “TRO PÅ DIG SELV” og oplev den medfølgende effekt. Et foredrag som på elegant og effektiv vis supplerer hverdagens faglige undervisning.

De unge får tankevækkende indsigter om deres vaner, deres hjerne og om hvordan de undgår at spænde ben for sig selv på vejen til at opfylde drømme og ambitioner. Et foredrag som giver eleverne nye perspektiver til at navigere i en til tider forvirrende verden. De unge tager hjem med en større motivation for at tage ansvar for deres liv – både i og uden for skolen – og et stort boost på selvtillidskontoen. Et foredrag spækket med indsigter, præsenteret i et underholdende format og med et let sprog, som de unge forstår.

I foredraget inkluderer Patrick Larsen eleverne og åbner deres øjne for de muligheder, de alle sammen har i deres hverdag og i deres liv generelt.

Foredraget er oplagt til:

 • Skoleårets start i august/september *
 • Opstarten ved årsskiftet efter juleferien *
 • Temauger og andre specialarrangementer
 • Eksamensperioderne

*Grundet stor efterspørgsel i særligt disse perioder, anbefaler vi at booke Patrick Larsen i god tid.

Foredraget er oplagt til elever og studerende på:

 • Gymnasiale uddannelser
 • Videregående uddannelser
 • Voksen HF/VUC
 • Erhvervsuddannelser
 • Efterskoler, ungdomsskoler og højskoler
 • Folkeskolens 9. & 10. klassetrin

OBS. Foredragets indhold, eksempler og sprog bliver altid målrettet og tilpasset deltagernes alder, hverdag og referenceramme.

Ungdommen nu til dags

Ny inspiration for fagpersoner, der arbejder med unge.

I “Ungdommen Nu Til Dags” får deltagerne et unikt indblik i, hvad det vil sige at være ung i dag, og hvordan vi som professionelle kan støtte de unge til at træffe gode valg og bygge et solidt selvværd op. Et foredrag der spækket til med cases og historier fra den virkelige hverdags verden.

Hvilke klassiske misforståelser om unge mennesker hersker stadig på skoler og institutioner, hvordan påvirker det de unges motivation for at tage ansvar, og hvad kan man gøre ved det?

Patrick Larsen deler i foredraget gavmildt ud af de erfaringer, han i mere end et årti utrætteligt har samlet sammen, via møder, samtaler og forløb med tusindvis af de største eksperter på området: De unge mennesker selv.

Foredraget balancerer elegant mellem humor og alvor, og vil på tankevækkende vis præsentere forfriskende og opløftende perspektiver: De unge har det meget bedre og klarer sig meget bedre, end mange af os voksne går og taler om!

Foredraget er oplagt som ny inspiration til:

 • Lærere
 • Pædagoger
 • Vejledere, rådgivere og kontaktpersoner
 • Trænere og coaches på sportshold
 • Mentorer og frivillige
 • Studerende, der er under relevant uddannelse
 • Uuddannede medhjælpere og vikarer

… og lignende faggrupper, som arbejder med unge.

OBS. Foredragets indhold målrettes altid deltagernes erfaring, fagområde og hverdag.

(Bemærk at foredraget ikke er målrettet til forældre.)

 

LÆS EN UDDYBENDE UDTALELSE HERUNDER

Jeg bookede foredragsholder Patrick Larsen til et arrangement i vores afdeling for praktikvejledere og andre elevansvarlige i praktikken, af vore pædagogisk assistentelever, social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever.

Patrick fangede alle med sin enorme entusiasme og passion for at bringe budskabet ud om, at elever kan have personlige, faglige og praktiske forhindringer med sig i elevtiden, og hvordan man kan støtte dem bedst. Han kom ind på, hvordan hjernen tænker uanset faglig baggrund – om man er højt uddannet eller ufaglært. At der er forskellige læringsstile, og at vi både bevidst og ubevidst åbner op for nogle og lukker af for andre.

Deltagerne ved arrangementet blev også sat i dialog med hinanden, så man blev holdt lidt i gang igennem foredraget. Patrick har en rigtig god fremtoning og måde at fange publikum på, og jeg har kun modtaget ros fra deltagerne efterfølgende. 

Hvis man har nogen relation til undervisning, rådgivning eller anden nær kommunikation med elever, eller har man elever, der trænger til hjælp med selvtilliden og selvværdet, så er Patrick den rette at kontakte.

Jeg vil helt klart bruge ham igen i mit elevarbejde.

Tak for et rigtig godt foredrag Patrick.

– Lya Gerlitz, Elevkoordinator & Faglig Sekretær – FOA Sønderborg

Hjerneblødning

Forrygende One Man Show

Forrygende One Man Show, baseret på en inspirerende sand historie om liv, død og kærlighed

Patrick Larsen, en af Danmarks sjoveste og bedste unge foredragsholdere, forener det seriøse med det sjove i dette show, der både vil underholde og inspirere publikum. Et comedyforedrag om man vil.

Showet tager sit udgangspunkt i historien om den hjerneblødning som Patrick Larsen, som ellers sund og rask 27 årig ung mand, ud af det blå blev ramt af, i foråret 2018. Et surrealistisk sygdomsforløb hvor indlæggelsen, operationen og hele efterspillet er fuld af både voldsomme, absurde og nærmest mirakuløse hændelser.

Patrick har en helt særlig evne til at fortælle medrivende historier, der momentvis afbrydes af klukkende grin og latterbrøl. Noget publikum i den grad vil opleve i dette show. Livet som patient med en hjerneblødning er nemlig ikke helt fri for hverken interessante eller vanvittige situationer. Showet er samtidigt en håndsrækning til personale, patienter og pårørende – der er både fejltagelser, misforståelser og succeser, der så absolut kan komme andre til gode på landets sengeafsnit.

Info om Patrick Larsen:

Patrick Larsen var allerede før sin hjerneblødning en enormt populær foredragsholder. Hvert år inspirerer han tusindvis af unge mennesker mellem 15 og 30 år ude på diverse uddannelsessteder. Med sit nye show HJERNEBLØDNING åbner Patrick nu op for et meget bredere og endnu større publikum. HJERNEBLØDNING er først og fremmest et oplagt show for alle foredrags- og/eller comedyfans, der nyder den gode historie. Og så er showet et must-see for enhver ansat i sygehusvæsenet og for alle der enten har været indlagt på hospitalet eller er pårørende til en patient.

Da vi fik at vide, at vi skulle høre så langt et foredrag, overvejede jeg kraftigt at pjække fra den time. Men du er et af de mest inspirerende mennesker, jeg nogensinde har hørt tale. Ikke nok med, at du formår at få publikum med, så er du også f*****g sjov og får 1,5 times foredrag til at virke som om det havde varet 20 minutter. Din måde at se livet og opfatte mennesket på, er helt fantastisk. Du er for vild!!!

Foredragsdeltager Thomas 23 år

Patrick leverede et spændende og yderst inspirerende foredrag til 130 handelsskoleelever. Med få virkemidler formåede han at fange eleverne i et inkluderende møde med skoledagens lektioner, elevens deltagelse og den kommende eksamensperiode. Et virkeligt godt og lærerigt foredrag, der klart kan anbefales til denne målgruppe.

Handelslærer Frederikshavn Handelsskole Hans Pedersen

Endnu engang tusind tak for et helt igennem veltilrettelagt og inspirerende oplæg, som tryllebandt vores kursister i 1,5 time. Jeg har fået SÅ mange glade og begejstrede kommentarer efterfølgende fra både kursister og undervisere. Og det har bestemt sat mange tanker i gang. Jeg sørger for at anbefale dig til alle i mit netværk. Du har så meget vigtigt på hjertet, som alle unge fortjener at høre.

HF & VUC Fyn, Middelfart Hanne Fredslund, Afdelingsleder

Det var en rigtig rigtig god oplevelse. Patrick får gennem humor og oplysning skabt en fantastisk stemning hos det unge publikum. Budskabet om at tage ansvar, at tage vigtige beslutninger i sit eget liv går rent ind, blandt andet gennem aktiv dialog de unge imellem. Jeg har fået udelukkende positive tilbagemeldinger fra både lærere og elever og kan varmt anbefale Patrick Larsen til alle udskolingsklasser.

Bellahøj Skole Trine Steenbuch, lærer og skolebibliotekar

Mange tak for et super motiverende foredrag for vores lærerstuderende i går. Jeg har fået mange fine tilbagemeldinger på det! Du var både underholdende, nærværende, autentisk og havde flere centrale og vigtige budskaber med i indpakningen, som de studerende kan bruge til at skabe større tillid til sig selv, når de står i studielivets udfordringer.

Læreruddannelsen Aalborg (UCN) Charlotte Høygaard Hansen, Studievejleder

Patrick har med humoren som virkemiddel talt om vigtigheden af at forholde sig alvorligt til, hvilket liv man ønsker. Det har han gjort for vores nye 1.g’ere og 2.g’erne og hans foredrag var en rigtig god måde at skyde skoleåret i gang. Eleverne lyttede aktivt – afløst af grin. Absolut anbefalelsesværdigt.

Vejle Tekniske Gymnasium Else Gade, Lektor og studievejleder

Patrick leverede et energisk og humoristisk show med håndgribelige værktøjer til refleksion og handling hos vore nystartede kursister på hf. Med nærhed og personlige erfaringer som udgangspunkt, skabte han en dynamisk fortælling, som blev bundet sammen af centrale budskaber om motivation og selvværd – en erfaren oplægsholder, som med sit anvendelsesorienterede fokus formår at igangsætte lavpraktiske forandringer for både kursister og undervisere.

VUC Vest Gro Birkland, underviser

Patrick tryllebandt vores elever i 5 kvarter med sit nærværende, humoristiske og livsgivende foredrag. Og det er vi altså ikke vant til at nogen bare gør – men det gjorde Patrick!

Lærer på Hanssted Skole, Valby Jacob Rosenkilde

Forespørg på, Patrick Larsen

Foredragsholder med beslægtede emner

Mads Herschend

Motivation | Forandring | Fremad

Mads holder inspirerende foredrag om vores daglige motivation på arbejdet.