Patrick Larsen

Anerkendt inspirator for elever og studerende

Patrick holder det meget populære elev og ungeforedrag, "Tro på dig selv".
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Patrick Larsen Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Patrick Larsen er en formidabel og særdeles inspirerende foredragsholder, der gang på gang beviser, at han er elever og studerendes foretrukne inspirationskilde.

Med sin levende og smittende formidlingsstil favner Patrick Larsen alle i salen og når helt ned til bagerste række. Nøglen er medrivende og underholdende historiefortælling med inspirerende budskaber, der går lige i hjertet og står klart i hukommelsen efterfølgende hos de unge.

Grundet sit positive livssyn, sin modige ærlighed og sin ukuelige vilje bliver Patrick omtalt som en rollemodel – en position han har en ydmyg og respektfuld tilgang til. Med sine 28 år er Patrick ikke meget ældre end eleverne selv, hvilket giver ham en unik troværdighed, fordi de nemt kan spejle sig i hans fortællinger om at tro på sig selv.

Hvert år inspirerer Patrick Larsen tusindvis af elever og studerende i hele landet. Reaktionerne viser tydeligt at Patrick virkelig rammer de unge: “Det var det bedste foredrag jeg nogensinde har oplevet” er blevet en normal tilbagemelding fra de glade elever og studerende. Det er ikke uden grund, at mange uddannelsessteder vælger at invitere Patrick tilbage igen og igen, så nye årgange får det samme motiverende fundament som de foregående.

Trods sin relativt unge alder, har Patrick Larsen allerede i mere end 10 år arbejdet professionelt med at udvikle unges personlige og sociale kompetencer. Siden 2007 har Patrick været en fast del af True North og deres internationelt anerkendte arbejde med unge – først som teamleder og siden 2011 som ledende facilitator/underviser. Desuden er Patrick uddannet MasterCoach og kører en række 1-1 udviklingsforløb med unge mellem 15-25 år.

En ildsjæl, der vil give jeres elever/studerende en lærerig og underholdende oplevelse, de aldrig vil glemme.

Læs mere om Patricks foredrag nedenfor.

 

Patrick tryllebandt vores elever i 5 kvarter med sit nærværende, humoristiske og livsgivende foredrag. Og det er vi altså ikke vant til at nogen bare gør – men det gjorde Patrick! Lærer på Hanssted Skole, Valby Jacob Rosenkilde
Patrick leverede et spændende og yderst inspirerende foredrag til 130 handelsskoleelever. Med få virkemidler formåede han at fange eleverne i et inkluderende møde med skoledagens lektioner, elevens deltagelse og den kommende eksamensperiode. Et virkeligt godt og lærerigt foredrag, der klart kan anbefales til denne målgruppe. Hans Pedersen Handelslærer Frederikshavn Handelsskole
Mange tak for et super motiverende foredrag for vores lærerstuderende i går. Jeg har fået mange fine tilbagemeldinger på det! Du var både underholdende, nærværende, autentisk og havde flere centrale og vigtige budskaber med i indpakningen, som de studerende kan bruge til at skabe større tillid til sig selv, når de står i studielivets udfordringer. Læreruddannelsen Aalborg (UCN) Charlotte Høygaard Hansen, Studievejleder
Patrick har med humoren som virkemiddel talt om vigtigheden af at forholde sig alvorligt til, hvilket liv man ønsker. Det har han gjort for vores nye 1.g’ere og 2.g’erne og hans foredrag var en rigtig god måde at skyde skoleåret i gang. Eleverne lyttede aktivt - afløst af grin. Absolut anbefalelsesværdigt. Vejle Tekniske Gymnasium Else Gade, Lektor og studievejleder
Da vi fik at vide, at vi skulle høre så langt et foredrag, overvejede jeg kraftigt at pjække fra den time. Men du er et af de mest inspirerende mennesker, jeg nogensinde har hørt tale. Ikke nok med, at du formår at få publikum med, så er du også f*****g sjov og får 1,5 times foredrag til at virke som om det havde varet 20 minutter. Din måde at se livet og opfatte mennesket på, er helt fantastisk. Du er for vild!!! Foredragsdeltager Thomas 23 år
Patrick leverede et energisk og humoristisk show med håndgribelige værktøjer til refleksion og handling hos vore nystartede kursister på hf. Med nærhed og personlige erfaringer som udgangspunkt, skabte han en dynamisk fortælling, som blev bundet sammen af centrale budskaber om motivation og selvværd – en erfaren oplægsholder, som med sit anvendelsesorienterede fokus formår at igangsætte lavpraktiske forandringer for både kursister og undervisere. VUC Vest Gro Birkland, underviser
Det var en rigtig rigtig god oplevelse. Patrick får gennem humor og oplysning skabt en fantastisk stemning hos det unge publikum. Budskabet om at tage ansvar, at tage vigtige beslutninger i sit eget liv går rent ind, blandt andet gennem aktiv dialog de unge imellem. Jeg har fået udelukkende positive tilbagemeldinger fra både lærere og elever og kan varmt anbefale Patrick Larsen til alle udskolingsklasser. Bellahøj Skole Trine Steenbuch, lærer og skolebibliotekar
Endnu engang tusind tak for et helt igennem veltilrettelagt og inspirerende oplæg, som tryllebandt vores kursister i 1,5 time. Jeg har fået SÅ mange glade og begejstrede kommentarer efterfølgende fra både kursister og undervisere. Og det har bestemt sat mange tanker i gang. Jeg sørger for at anbefale dig til alle i mit netværk. Du har så meget vigtigt på hjertet, som alle unge fortjener at høre. HF & VUC Fyn, Middelfart Hanne Fredslund, Afdelingsleder
Aktuelle foredrag og workshops
Tro på dig selv! Et stort selvtillidsboost til elever og studerende.

Gør jer selv og ikke mindst jeres elever/studerende en stor tjeneste - book Patrick Larsens stærkt motiverende foredrag “TRO PÅ DIG SELV” og oplev den medfølgende effekt. Et foredrag som på elegant og effektiv vis supplerer hverdagens faglige undervisning.

De unge får tankevækkende indsigter om deres vaner, deres hjerne og om hvordan de undgår at spænde ben for sig selv på vejen til at opfylde drømme og ambitioner. Et foredrag som giver eleverne nye perspektiver til at navigere i en til tider forvirrende verden. De unge tager hjem med en større motivation for at tage ansvar for deres liv - både i og uden for skolen - og et stort boost på selvtillidskontoen. Et foredrag spækket med indsigter, præsenteret i et underholdende format og med et let sprog, som de unge forstår. 

I foredraget inkluderer Patrick Larsen eleverne og åbner deres øjne for de muligheder, de alle sammen har i deres hverdag og i deres liv generelt.

Foredraget er oplagt til:

  • Skoleårets start i august/september *
  • Opstarten ved årsskiftet efter juleferien *
  • Temauger og andre specialarrangementer
  • Eksamensperioderne

*Grundet stor efterspørgsel i særligt disse perioder, anbefaler vi at booke Patrick Larsen i god tid.

Foredraget er oplagt til elever og studerende på:

  • Gymnasiale uddannelser
  • Videregående uddannelser
  • Voksen HF/VUC
  • Erhvervsuddannelser
  • Efterskoler, ungdomsskoler og højskoler
  • Folkeskolens 9. & 10. klassetrin

OBS. Foredragets indhold, eksempler og sprog bliver altid målrettet og tilpasset deltagernes alder, hverdag og referenceramme.

Ungdommen nu til dags - et foredrag for fagpersoner, der arbejder med unge.

Inspirerende indlæg ved arrangementer, hvor der ønskes et energifyldt indslag fra en tydeligt passioneret professionel, som primært har en praktisk tilgang til arbejdet med unge, elever og studerende.

Det kan desuden anbefales at booke “Tro På Dig Selv” eller “Klar Til Eksamen” til elevgruppen og “Ungdommen Nu Til Dags” til personalegruppen. Således vil hele jeres uddannelsessted få et solidt samlet boost, der længe vil kunne mærkes.

Patrick Larsen har igennem det seneste årti haft flere tusinde samtaler, forløb og møder med stort set alle typer af unge mennesker, man kan forestille sig og fortsætter med at tale med stadigt flere unge i hele landet hvert år.

I dag tilbyder Patrick sig selv som en ambassadør for de unge – og ønsker at give alle relevante og lydhøre faggrupper et unikt indblik i, hvad det vil sige at være ung i denne tid, og hvordan vi som professionelle bedst støtter dem med at udfolde deres potentiale. Han deler gavmildt ud af de råd, tips, tricks og erfaringer, som han utrætteligt har samlet gennem de seneste 10 år fra tykke fagbøger, samtaler og møder med kompentente undervisere, pædagoger, psykologer og hjerneforskere, samt selvfølgelig fra de mange unges egne ord og historier.

Foredraget er til for at give lærere, pædagoger, vejledere og lignende endnu bedre forudsætninger for at kunne udføre deres arbejde med unge med større forståelse og som følge heraf større kvalitet. Det skulle i øvrigt gerne føre til større arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder – for findes der nogen større glæde end at gøre en mærkbar forskel for et andet menneske? Tænk hvis alle, der arbejder med unge, blev klædt endnu bedre på til opgaven …

Foredraget “Ungdommen Nu Til Dags” giver deltageren ny indsigt (eller nyttig genopfriskelse), i hvordan unges hjerner fungerer – uanset fagligt niveau og ambitionsniveau. Der præsenteres tankevækkende perspektiver og konkrete værktøjer, som kan benyttes allerede dagen efter foredraget. Et foredrag der inviterer til dialog blandt deltagerne, således at nyttige tanker, idéer og forslag ikke går tabt. Et foredrag der skruer yderligere op for passionen for arbejdet med unge.

LÆS EN UDDYBENDE UDTALELSE HERUNDER

Jeg bookede foredragsholder Patrick Larsen til et arrangement i vores afdeling for praktikvejledere og andre elevansvarlige i praktikken, af vore pædagogisk assistentelever, social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever.

Patrick fangede alle med sin enorme entusiasme og passion for at bringe budskabet ud om, at elever kan have personlige, faglige og praktiske forhindringer med sig i elevtiden, og hvordan man kan støtte dem bedst. Han kom ind på, hvordan hjernen tænker uanset faglig baggrund – om man er højt uddannet eller ufaglært. At der er forskellige læringsstile, og at vi både bevidst og ubevidst åbner op for nogle og lukker af for andre.

Deltagerne ved arrangementet blev også sat i dialog med hinanden, så man blev holdt lidt i gang igennem foredraget. Patrick har en rigtig god fremtoning og måde at fange publikum på, og jeg har kun modtaget ros fra deltagerne efterfølgende. 

Hvis man har nogen relation til undervisning, rådgivning eller anden nær kommunikation med elever, eller har man elever, der trænger til hjælp med selvtilliden og selvværdet, så er Patrick den rette at kontakte.

Jeg vil helt klart bruge ham igen i mit elevarbejde.

Tak for et rigtig godt foredrag Patrick.

– Lya Gerlitz, Elevkoordinator & Faglig Sekretær – FOA Sønderborg

Forespørg på, Patrick Larsen Klik her
Forespørg på et foredrag med Patrick Larsen Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Mads Herschend Motivationsforedragsholder Mads holder inspirerende foredrag om vores daglige motivation på arbejde. Link to Mads Herschend