Oddbjørn By

Hukommelse | Memo | Hjernen

Underholdende og lærende foredrag om hjerne og even til at huske.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Oddbjørn By Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Oddbjørn er forfatter til bestselleren, MEMO og tidligere verdensmester i hukommelse og brug af hjernen.

Oddbjørn er fra Norge, men måske kender du ham allerede fra dansk TV, hvor han har optrådt gentagne gange gennem en årrække. Han er det man kalder "go tv" - og det samme gælder hans foredrag, fordi de overrasker og imponerer. Han er ikke bare god til at huske - han er også rigtig god til at lære fra sig og få andre til at bruge de teknikker han præsenterer.

Oddbjørn beviser om nogen, at vi kan træne vores hjerne og få en bedre hukommelse. I sine foredrag beviser han, at det er muligt at huske utrolig meget. Det kræver at man træner nogle bestemte teknikker. Det er der mange fordele ved, bl.a. at vi bruger mindre tid og mindre energi på at huske. Kort sagt kan vi frigøre vores mentale ressourcer mærkbart, hvilket giver os øget overblik.

Oddbjørns teknikker kan hjælpe med at huske præsentationer, navne, sprog, produkter, tekster og meget andet. De kan også hjælpe studerende og andre, der skal til eksamen eller på anden måde prøves i et stof.

Oddbjørns bog Memo har været startskud for manges interesse i hukommelsestræning. Både verdensmesteren og den amerikanske mester er startet på baggrund af Oddbjørns inspiration.

Forespørg på, Oddbjørn By Klik her
Forespørg på et foredrag med Oddbjørn By Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77