niels-honoré-livepeople-foredrag

Niels Honoré

Sundhed | Trivsel | Unge

Forfatter til bogen, “Altæderens guide til en sundere hverdag” med et forfriskende syn på sundhed.

Forespørg på et foredrag med Niels Honoré

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Niels Honoré

Niels har den seneste tid fået stor succes som foredragsholder, grundet et befriende syn på sundhed. Skarpe og humoristiske foredrag med en ærlig stemme.

Niels har over 17 års erfaring fra briksen med patienter som har haft alt fra rygproblemer, hovedpine og over de seneste år flere og flere med livsstilssygdomme. Han brænder for sundhed, og så meget at hans virksomhed i Roskilde, har en vision om at gøre byen til Danmarks mest fysiske aktive by.

I oktober 2017 udgav han bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre den danske mand en smule sundere.

Niels mener, at sundhedsvæsnet mangler humor og penge. Og penge kommer der ikke flere af fremtiden, så lad os arbejde mere med humor ift. at fremme folkesundheden og den velvære vi oplever både på arbejde og i vores privatliv.

I fritiden er Niels hjemmehjælper, og så elsker han Othello lagkage og et godt glas øl.

Læs mere om Niels´ foredrag nedenfor.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Altæderens foredrag og en kold håndbajer

Trænger du til en kold øl, og lidt mandehørm så tag din kammerat med til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og kammeratskab.

Hånden på hjertet. Hvem gider i længden ligge under for sundheds elitens livsstilsbudskaber om stenalder-kost, ironman-træning, kæmpeklunker-kettlebells eller andre omsiggribende trends,der ødelægger Champions League-aftenerne, Netflix nætterne eller truer med at udfordre dit promiskuøse forhold til Weber-grillen og dine gode venner, Ben and Jerry.

Nej, vel? Ingen er så perfekte.

For langt de fleste af os har i virkeligheden svært ved at finde motivationen til noget, der er så ultimativt og komplekst som at ændre vaner.

Mit håb er, at du med dette foredrag får en oplevelse af at sidde med en god ven, som gerne vil dig det bedste, og i en sjov og uformel tone sammen med en kold pils, får reflekteret lidt over livet i almindelighed og med særlig fokus på det, som faktisk betyder en del for os alle, nemlig trivsel, sundhed og livsglæde.

Kvinder er særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig.

Altæderens guide til en sundere hverdag

- et humoristisk foredrag eller workshop

Humoristisk foredrag og workshop på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.

Målgruppen for foredraget er primært medarbejdere og leder som har fokus på trivsel og sundhed på arbejdspladsen. Kvinder er særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig.

I foredraget vil du ikke møde nogen løftede pegefingre, men få masser at tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen. Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning: ”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”

I altæderens guide til en sundere hverdag, som er bygget op om 117 kram, dumslag og sjove ideer får du et udvalg af de alvorlige spark over skinnebenet serveret som edutainment, med masser af involvering, læring og underholdning.

Du vil konkret få sjove og anderledes redskaber til en lidt sundere hverdag, samt huskeregler pakket ind i historier som er svære at glemme fordi de både er sjove, absurde og lidt frække.

Othellolagkage og lidt om sundhed

- lad os lige huske nydelsen

For mig er er othelloen bagerens mesterværk, det er Rolls Roycen inden for kager, et stykke ypperligt håndværk, som, når det ikke er den fra Føtex til 25 kroner, kan forføre og pirre nogle af de mest interessante dele af min hjerne. Jeg får måske et stykke rigtig god othellolagkage en gang hver anden måned. Det betyder altså, at jeg har ultimativ nydelse seks gange om året. Hvis jeg er rigtig god, har jeg lige brygget kaffe, fundet en god stol, lagt et tæppe over mine fødder, en avis på siden og min hund på et tæppe ved siden af, så den kan kigge misundeligt og beundrende op på sin ejer. Huset er stille, børnene er hos farmor og farfar, og konen er glad og har ikke oprydning eller andre praktiske planer i hovedet. Så indtræder lykken ved at lade en kagegaffel penetrere flødeskum, creme og fugtig kage. MUMS. Jeg er 44 år nu, og hvis jeg lever, til jeg bliver 83 år, har jeg 240 stykker othellolagkage tilbage i mit liv, og jeg vil tilstræbe, at hvert af de stykker i min fremtid dæleme skal nydes. Lad os nyde noget mere, mærke efter hvor i hverdagen og livet vi er og finde glæde, begejstring og trivslen frem igen.

Foredraget forudsætter at i har en dygtig håndværksbager omkring jer, for vi skal have bestilt et stykke til hver:)

I starten af året, da Tykkeklubben i BC Catering Roskilde holdt kickoffmøde for 2018-sæsonen, havde vi besøg af fysioterapeut og forfatter Niels Honoré, som under overskriften ”Altæderens guide til en sundere hverdag”. Han gav de 33 medlemmer et kærligt og humoristisk skub i den rigtige retning.
Niels gav en stribe gode råd til, hvordan man uden at lide voldsomme afsavn navigerer i en verden af othellolagkager, chips, rødvin og alt det andet, der frister. Hvordan kommer man f.eks. forbi en tankstation eller igennem et supermarked uden varige mén?

Budskabet blevet leveret med humor og uden løftede pegefingre. Alligevel var man ikke i tvivl om, at det er alvorligt … dødsensalvorligt! Selv om der blev grinet meget, var der også stof til eftertanke.

Med Niels som inspirator kom Tykkeklubbens medlemmer i gang med at tabe sig på den fede måde.

BC Catering Anne Zoëga Tomazos

I forbindelse med DR Temasamarbejdet om Kroppen, havde vi besøg af Altæderen aka Niels Honoré, som på en levende og humoristisk måde blandt andet fortalte om hvor vigtigt det er at motion bliver en del af dagligdagen.
Der var ikke mange løftede pegefingre, men gode tips og masser af humor – og lidt sønderjysk sneg der sig også ind 😉

Køge Bibliotekerne Linda Andersen

Roskilde Business netværk havde den store fornøjelse at opleve Niels Honore og Altæderen en smuk og dejlig morgen i Piepers hus midt i Folkeparken i Roskilde.
Emnet var sundhed, men denne gang formidlet på en helt anderledes og befriende måde. I stedet for løftede pegefingre og klassiske sundheds diagrammer, får man gode helbredende og kalorieforbrændende grin som gav refleksion og ideer til hvordan en hverdag kan blive en lille smule sundere.
Sundhed er mere end fraværet af sygdom, det er også kammerartsskab, kvalitets Othello lagkage og guiden til hvordan man kommer igennem Netto uden af de franske vafler angriber. Man lytter intenst når Niels samtidig med sin høje faglighed, kærligt og nærværende fortæller sjove historier vi alle husker, og kan lære af. Niels fornyer sundheds formidlingen og det er god og sjov medicin han ordinere. Roskilde Business netværk giver hermed vores allerbedste anbefalinger til Niels og Altæderens foredrag.

Roskilde Business Netværk Torben Petersen, Statur.dk

På underholdende og inspirerende vis fik han salen til at spidse ører og lytte intenst med på hans mange sjove historier, anekdoter og til tider sjofle pointer.
Dejligt at møde en sundhedsformidler som i den grad holder sig i øjenhøjde, og som formår at få os til at reflektere lidt over hvordan vi lever vores liv.
Tak til Niels for i den grad at underholde, med nærværende og tankevækkende kommunikation. Rotary Syd Roskilde kan på det varmeste anbefale Altæderens foredrag. Glæd jer!

Rotary Danmark Erik Hansen

Altæderen formår med humor og skarpe betragtninger at sænke skuldrene hos os mænd, så ørene rent faktisk får lidt med af alle de sjove og alvorlige pointer, som Altæderen har med sig. Vi mænd har 117 dårlige undskyldninger for ikke at passe på os selv og hinanden, men både i bogen og i foredraget får man mange konkrete redskaber, huskeregler og sjove ideer til at ændre en lille smule adfærd.
Her efter noget tid hænger der stadig noget ved og jeg håber mange andre mænd vil tage ind og se Altæderens foredrag, om ikke andet så er det også en meget god øl han serverer. Dit foredrag gjorde forøvrigt at min kammerat ugen efter startede på motion.

Åbent Foredrag Jes Højgaard

Forespørg på, Niels Honoré