fbpx
morten-jensen-livepeople-foredrag

Morten Jensen

Nytænkning | Kreativitet | Markedsføring

Hvor der er vilje, er der vej – også for jer!

Forespørg på et foredrag med Morten Jensen

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Koncernmarketingdirektør  i BC Hospitality Group, HD(LM) Morten Jensen, har gennem en årrække skabt store resultater i hotel og mødeindustrien – en branche præget af overudbud og stærk konkurrence på pris.

Koncernmarketingdirektør  i BC Hospitality Group, HD(LM) Morten Jensen, har gennem en årrække skabt store resultater i hotel og mødeindustrien – en branche præget af overudbud og stærk konkurrence på pris.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Tænk nu hvis... – Stærk inspiration til jer, der har brug for ny tro

Har I brug for at tænke nyt, se nye muligheder og gøre noget andet end jeres konkurrenter, så er dette motiverende indspark fra Morten Jensen oplagt, aktuelt og inspirerende.

Med nysgerrighed og stort engagement viser Morten en række eksempler – både egne og andres – hvor det er lykkedes virksomheder, at tage en skør ide eller en tegning på en serviet hele vejen til at blive en stor succes. Ideer som få har troet på til en start, men hvor engagementet og viljen til at komme i mål blandt de involverede, har været unik. Kulturen og troen på ideen har så og sige ført projektet i mål.

Med udgangspunkt i sin egen verden, hvor han skal jonglere med 5-7 brand på 27 digitale platforme og skabe synergier mellem disse, udfordrer Morten sine deltagere på, hvad de kan gøre anderledes på deres egen bane halvdel. Hvad kan lade sig gøre hos jer? Hvad dør hos jer, fordi I tror, at det ikke kan lade sig gøre? Hvordan tænker I stort, men starter småt, og hvordan sælger I ambitiøse idéer internt?  Hvor går grænsen mellem den geniale ide og det glade vanvid.

Preto-typing er et af de værktøjer Morten burger kombineret med devisen ”Screw it – lets do it”. Vi skal turde prøve og turde fejle – men, når det viser sig at vi er gået galt i byen, skal vi også afklare dette hurtigt.

Morten tilpasser altid sit foredrag til den deltagergruppe han står over for. Han tager udgangspunkt i den branche og konkurrencesituation I befinder jer i. Ud fra en grundig snak med opdragsgiveren sikrer han, at han forstår den virkelighed, som I er en del af.

Book Morten Jensen og lad ham hjælpe jer med at udnytte den passion og energi, som jeres organisation helt sikkert besidder, når blot potentialet bliver synliggjort og frigjort. For tænk nu hvis….

Forespørg på, Morten Jensen

Foredragsholder med beslægtede emner

Mads Vangsø

Commitment | Målsætning | Forandring

Atlanterhavs-roeren, Mads holder spændende og motiverende foredrag om forandring, motivation, commitment og om at sætte sig store mål. Og selvfølgelig om at ro over Atlanten.