Mette Blomsterberg

Konditor & iværksætter

Mette holder inspirerende foredrag om passion, iværksætteri og håndværk.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Mette Blomsterberg Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Til alle hendes foredrag, workshops og arrangementer møder deltagerne i Mette Blomsterberg et passioneret, inspirerende og underholdende menneske. Det gælder både til hendes foredrag om arbejdsglæde, motivation og vilje samt hendes mange workshops og teambuilding-arrangementer, hvor deltagerne kommer helt tæt på, mens Mette Blomsterberg både fortæller og deler ud af sine ’tricks’ og gode idéer til smukke kagekreationer.

Mette Blomsterberg er uddannet konditor og er i dag kendt som TV-vært og dommer med passion for det søde. Hun har blandt andet været vært, dommer og den bærende kraft på ”Den store bagedyst” på DR1 og ”Sukkertoppen” på TV2.  

Mettes meritter indenfor den kulinariske verden er mange. Efter at have været chefkonditor på den kongelige skydebane ’Sølyst’, drev hun fra 1995-2011 egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek og senere kagebar i Grønnegade i det indre København. I dag er alle er alle Mettes aktiviteter i ’Blomsterbergs’ samlet i Lyngby, hvor man finder ’Blomsterbergs Café & konditori. Mette Blomsterberg er samtidig forfatter til en lang række af Danmarks mest populære kage- og dessertbøger.

 

 

Aktuelle foredrag og workshops
Find passionen og glæden i dit arbejde Et humoristisk foredrag til ledere og medarbejdere.

I dette foredrag har Mette Blomsterberg taget forklædet af og ladet flødeskumskagerne blive hjemme. Her møder I en anden side af Danmarks førende kagekone - et stærkt passioneret, inspirerende og underholdende menneske, der i den grad kan flytte overbevisninger og eventuelle begrænsninger hos sine deltagere.

Mette viser, hvordan hun selv har brugt sin passion og nysgerrighed til at skabe ekstraordinære resultater. Hun gør det klart, at arbejdsglæde, passion og mening ikke kommer af sig selv. Tilfredsheden kommer, når vi formår at skabe sammenhængskraft trods udfordringer og forandringer. Sammenhængskræften på en arbejdsplads er som en god dej, den skal sammensættes og æltes omhyggeligt, ellers bliver konsistensen og smagen sjældent unik.

Mette opfordrer jer til at være åbne og imødekomne for den nye virkelighed, vi alle møder igen og igen – både ift. arbejdets indhold, teknologien og de nye mennesker, vi hele tiden skal forholde os til. Vi må hele tiden give noget af os selv - både i mødet med andre mennesker og i mødet med den uendelige forandring.

Først og fremmest må vi se på vores egen indsats og gøre os umage. Med umage kommer mening. Mette er selv uddannet konditor og ser sig selv som håndværker. Hun øver sig konstant og gør sig ekstremt umage, når hun søger ekstraordinære resultater. At gøre sig umage er også at komme til tiden, være forberedt og ikke bare brokke sig og se ned på egen navle. Det skal hun til stadighed minde sig selv om i hverdagen.

Mette filosofi er klar; vi finder passionen og arbejdsglæden sammen, når vi hver især gør vores bedste og giver noget af os selv i mødet med andre mennesker. 

Viljen og vejen - intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. - et foredrag der er relevant for både medarbejdere og privatpersoner.

Intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet.

Sådan lyder hovedbudskabet i dette inspirerende foredrag, der er relevant for både medarbejdere og privatpersoner. Her fortæller den populære konditor og iværksætter Mette Blomsterberg med stor passion om, hvordan brandet ’Blomsterbergs’ har fundet vej til danskernes hjerter og maver.

Der er tale om en både unik og inspirerende rejse – med buler på vejen, hårdt slid, vilje, arbejdsiver, glæde og en udpræget kærlighed til sit fag. Foredraget emmer af Mette Blomsterbergs væld af holdninger til livet samt hendes jordbunden, gribende og inspirerende indstilling, og hun deler glædeligt ud af sine mange gode råd til alle, der ønsker at finde viljen og vejen – og efterleve deres store passion.  

Direkte fra hjertet med masser af humor, engagement og ærliglig fortæller Mette Blomsterberg om alle de erhvervsmæssige op- og nedture og om alt det livsbekræftende, som følger med, når man lader passionen være styrende.

Forespørg på, Mette Blomsterberg Klik her
Forespørg på et foredrag med Mette Blomsterberg Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Claus Holm TV-kok og madelsker Claus holder underholdende foredrag om mad, passion og engagement. Link to Claus Holm