fbpx
melvin-kakooza livepeople foredrag

Melvin Kakooza

Motivation | Bygge bro mellem mennesker

Underholdende foredrag om at bygge bro mellem mennesker

Forespørg på et foredrag med Melvin Kakooza

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Melvin Kakooza

Melvin Kakooza er kun 26 år, men er allerede nu i stand til at bryde fordomme og forene mennesker på tværs af kultur, hudfarve og politisk overbevisning. Han er et levende bevis på, at man med en humoristisk tilgang til livet kan klare selv de sværeste udfordring

Melvin er født i Uganda, men opvokset i Fredericia. Hans hudfarve har ofte givet anledning til følelsen af ikke rigtigt at høre til. Men Melvin og hans familie har altid brugt deres positive livssyn til at få noget godt ud af enhver svær situation.

I dette virkelig morsomme og livsbekræftende foredrag får du masser af inspiration og gode råd til, hvordan man bygger bro mellem mennesker og finder ud af at tackle livet, når modstand banker på døren.

Melvin har en unik evne til at motivere mennesker til at tage ansvar for eget liv. Som foredragsholder kan han bruges i alle sammenhænge, hvor der skal bygges bro eller skabes tro.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Brobyggeren - aktuelt foredrag

Underholdende foredrag om at bygge bro mellem mennesker

Melvin Kakooza er bare 26 år men er allerede nu i stand til at bryde fordomme og forene danskere på tværs af kultur, hudfarve og politisk overbevisning. Han er nemlig selv et levende bevis på, at man med en humoristisk og optimistisk tilgang til sit liv kan klare selv de sværeste udfordringer – også når man er født i Uganda og ikke ligner alle de andre børn i Fredericia.

Hans hudfarve har ofte givet ham en følelse af ikke rigtigt at høre til. Men Melvin og hans familie har altid brugt deres positive livssyn til at få noget godt ud af enhver svær situation.

Oplev en mand der om nogen kan brobygge i komplekse situationer. Når parter skal mødes i svære integrationsspørgsmål og når borgere og samfund skal finde en fælles vej.

Melvin er Danmarksmester i Stand-up. Det udnytter han i dette virkelig morsomme og livsbekræftende foredrag, hvor I får en masse inspiration og gode råd til, hvordan man bygger bro mellem mennesker og finder ud af at tackle livet og de svære situationer, når modstanden banker på døren.

Melvin har en unik evne til at motivere mennesker til at tage ansvar for eget liv. Som foredragsholder kan han bruges i alle sammenhænge, hvor der skal bygges bro eller skabes tro.

Forespørg på, Melvin Kakooza

Foredragsholder med beslægtede emner

Foredragsholder Patrick Larsen, LivePeople Foredrag

Patrick Larsen

Motivation | Tro på dig selv | Unge

Patrick holder de meget populære elev- og ungeforedrag, “Tro på dig selv” og “Ro på dig selv” og sit One Man Show, “Hjerneblødning”.