Marie Steenberger

Sundhed | Ernæring | Madmentor

Du kender Marie fra Go´Morgen Danmark og en række andre medier.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Marie Steenberger Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Marie Steenberger formidler foredrag til privatpersoner og fagpersoner om sundhed og spisemønstre.

Marie Steenberger er TV2´s faste ernæringsekspert og madmentor på Go´ Morgen Danmark og blogger for flere store danske medier. Hun er valgt, fordi hun kan forklare om mad og sundhed på en inspirerende måde, som alle kan forstå og lade sig inspirere af. Tidligere har hun været brevkasseredaktør på DR´s sundhedssite LEV NU og fast ugentlig ernæringsekspert på Aftenshowet på Danmarks Radio i 2010.

Marie holder foredrag om mad og sundhed for arbejdspladser og grupper af fagpersoner, der har fokus på vores forhold til mad og de spisemønstre vi har.

Maries arbejde foregår primært i hendes eget køkken. Det er her hun udvikler mad, skriver bøger eller arbejder med uddannelsen Madmentor™, som hun er medejer af.

Oprindelig er hun uddannet i human ernæring fra Suhrs Seminarium (Professionshøjskolen Metropol). Hun er uddannet Integrative Coach Professional ved The Ford Institute for Integrative coaching (FIIC), Debbie Ford, USA og certificeret Coach og Mastercoach fra Manning Inspire i Danmark.

Foreløbigt dækker Marie Steenbergers forfatterskab følgende bøger:

  • Madmentor – fra indre kaos til Madro, Lindhardt og Ringhof, 2016
  • Ser jeg tyk ud i den her mave? People´s Press, 2014
  • Spis efter din kvindetype, Politikens Forlag, 2012
  • Slank dig let, Politikens Forlag, 2010
Aktuelle foredrag og workshops
SUNDHED GIVER ENERGI, OVERSKUD OG ARBEJDSGLÆDE

Den mad og drikke som vi indtager – og den energi eller mangel på samme dette resulterer i – smitter direkte af på både ledere og medarbejderes lyst, passion og produktivitet, når de er på arbejde. Det hvad enten det er indtaget på arbejdspladsen eller derhjemme. Der kan derfor være gode og positive konsekvenser forbundet med at rette fokus på de spisemønstre ledere og medarbejdere har. Som arbejdsplads kan vi her give de ansatte en gave, som ikke kun løfter dem på arbejde men også i deres private liv.

Foredraget byder på en række nytænkende viden. Marie giver sine tilhørere et sjældent indblik i hvordan mænd og kvinder bruger mad til at håndtere stress og andre frustrationer på arbejdspladsen og i hjemmet. Hun gør det klart hvilke faktorer der spiller ind, når vi  skal sikre trivslen, lysten og energien hos fremtidens medarbejdere og ledere.

Med humoristiske eksempler viser Marie hvordan samspillet mellem mad, sundhed, følelser og fokus på gode råvarer og bæredygtighed har stor indflydelse og betydning for den enkelte og den indsats, som vi kan yde på arbejde.

Forespørg på, Marie Steenberger Klik her
Forespørg på et foredrag med Marie Steenberger Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77