fbpx
Mads Vangsø - LivePeople foredrag

Mads Vangsø

Commitment | Målsætning | Forandring

Atlanterhavs-roeren, Mads holder spændende og motiverende foredrag om forandring, motivation, commitment og om at sætte sig store mål. Og selvfølgelig om at ro over Atlanten.

Forespørg på et foredrag med Mads Vangsø

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Den 12 . december 2018 begav Mads Vangsø sammen med sin makker Lasse sig ud på en vild rotur tværs over Atlanten. Den barske tur fra de kanariske øer er netop overstået den 30. januar 2019. Mads og Lasse er nu ankommet til Caribien. Turen har krævet års forberedelse, træning og 100% commitment. Se her deres ankomst til Caribien her

Mads er en erfaren foredragsholder, der om nogen kan sætte forandring, udvikling og målsætning på spidsen.

Mange kender Mads fra sine mange år som vært på TV og i radio og som morsom standupper landet over. Den seneste årrække har han dog været entreprenør og aktuelt har han netop færdiggjort en af sit livet største udfordringer. Han har nemlig roet over Atlanterhavet med sin makker Lasse i en topersoners robåd.

I sine foredrag giver han sine deltagere en inspirerende og motiverende indsigt i den forandring han selv har skabt i sit liv. Hvorfor det giver mening at sætte sig ekstreme mål, når man alligevel skal møde udvikling og forandring.

Mads kan bookes til disse aktuelle foredrag

1) Tværs over Atlanten.
Kan bookes som foredrag ude hos jer – eller I kan deltage ved Mads´ åbne foredrag

2) Commitment, målsætning og forandring
Et foredrag, der med udgangspunkt i turen over Atlanterhavet, sætter fokus på commitment blandt ledere og medarbejdere.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Har vi en aftale?

Engang var aftaler noget vi sagde højt og gav hinanden håndslag på, hvad enten vi fik et nyt job eller sagde ja til hinanden i Kirken. I dag er en aftale kun måske en aftale. Hvad enten vi taler om ægteskabet eller de aftaler vi indgår som en del af en organisation, så er vi udfordrede ift. at overholde selv de vigtigste aftaler. Mange skifter arbejdspladsen ud eller bliver skilt, når den eksisterende aftale ikke giver tilstrækkelig mening for dem at overholde.

Det har fatale konsekvenser for organisationer, når ledere og medarbejdere ikke viser det ansvar det er, at committe sig vedholdende til de opgaver man har påtaget sig, så opgaverne føres ud i livet og målene bliver indfriet. Danske organisationer hungrer efter ledere og medarbejdere, der køber ind på de aftaler der indgås, så man for sine lønkroner får en engageret indsats over tid.

I dette foredrag udfordrer Mads Vangsø tidens tvivl og mangel på commitment og vedholdenhed. Han viser hvad det vil sige at tage ansvar for sig selv og for sit team. Metaforen Mads bruger i foredraget er den aftale han har indgået med sin ro-makker Lasse og hele teamet omkring en krævende ro-tur tværs over Atlanten.

Projektet har indtil nu krævet to års vedholdende ansvarstagen, uagtet at selve roturen først startede rigtigt den 12. december 2018, hvor de to mænd er roet ud fra den Kanariske ø, La Gomera.

Hvad har gjort at Mads og hans makker har fastholdt deres beslutning? De har haft hundredevis af lejligheder til at droppe planen, træningen og alt det besværlige et dedikeret projekt kræver. Men de har været stålfaste i deres beslutning hele vejen.

24% af danske ledere og medarbejdere er aktivt uengagerede. Det vil sige, at de i princippet ror den gale vej ift. de målsætninger og retninger som organisationen har udstukket. Det betyder i praksis, at der er bliver usandsynligt langt over Atlanten. Den dieselmotor, der skal føre de to mænd over Atlanten, er summen af den commitment, der skal holde humøret og troen oppe, når bølgerne går højest og alt tyder på at gå galt.

Mads giver jer den opskrift, der skal til for at jeres ledere og medarbejdere tager ansvar og vedholdende forbliver committede til de projekter i søsætter.

Forespørg på, Mads Vangsø

Foredragsholder med beslægtede emner

Steen Broen

Samarbejde | Arbejdskultur | Forandring

Steen Broen holder foredrag om samarbejde, teams, ledelse og forandring.