Mads Vangsø

Commitment | Målsætning | Forandring

Mads holder spændende og motiverende foredrag om forandring, motivation, commitment og om at sætte sig store mål.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Mads Vangsø Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Den 12 . december 2018 er Mads Vangsø sammen med sin makker Lasse startet en vild rotur tværs over Atlanten. Den barske tur fra de kanariske øer forventes at være gennemført på mellem 45-60 dage. Den har krævet års forberedelse, træning og 100% commitment - præcis hvad Mads´ foredrag handler om. AKTUELT FØRER DE LØBET OG 2/3 AF DISTANCEN ER TILBAGELAGT!

Mads er en erfaren foredragsholder, der om nogen kan sætte forandring, udvikling og målsætning på spidsen.

Mange kender Mads fra sine mange år som vært på TV og i radio og som morsom standupper landet over. Den seneste årrække har han dog været entreprenør og aktuelt står han over for sit livs største udfordring. Han har nemlig sat sig for at ro over Atlanterhavet sammen med sin ro-makker Lasse.

I sine foredrag giver han sine deltagere en inspirerende og motiverende indsigt i den forandring han selv har skabt i sit liv. Hvorfor det giver mening at sætte sig ekstreme mål, når man alligevel skal møde udvikling og forandring.

Følg Mads´ rotur over Atlanten 
EkstraBladet følger turen og du kan læse mere om den i artiklen her.
Se på et kort hvor Mads er lige nu


Foredrag1
Kom med på en rotur over Atlanten
Vi kan endnu ikke skrive teksten til dette foredrag, for den er ved at blive skrevet netop nu, hvor Mads og hans makker Lasse sidder midt ude på det åbne Atlanterhav. Men vi kan roligt love, at det bliver et spændende foredrag.

Foredrag 2
HAR VI EN AFTALE?
Om commitment, vedholdenhed og ansvar

Engang var aftaler noget vi sagde højt og gav hinanden håndslag på, hvad enten vi fik et nyt job eller sagde ja til hinanden i Kirken. I dag er en aftale kun måske en aftale. Hvad enten vi taler om ægteskabet eller de aftaler vi indgår som en del af en organisation, så er vi udfordrede ift. at overholde selv de vigtigste aftaler. Mange skifter arbejdspladsen ud eller bliver skilt, når den eksisterende aftale ikke giver tilstrækkelig mening for dem at overholde.


Det har fatale konsekvenser for organisationer, når ledere og medarbejdere ikke viser det ansvar det er, at committe sig vedholdende til de opgaver man har påtaget sig, så opgaverne føres ud i livet og målene bliver indfriet. Danske organisationer hungrer efter ledere og medarbejdere, der køber ind på de aftaler der indgås, så man for sine lønkroner får en engageret indsats over tid.

I dette foredrag udfordrer Mads Vangsø tidens tvivl og mangel på commitment og vedholdenhed. Han viser hvad det vil sige at tage ansvar for sig selv og for sit team. Metaforen Mads bruger i foredraget er den aftale han har indgået med sin ro-makker Lasse og hele teamet omkring en krævende ro-tur tværs over Atlanten.

Projektet har indtil nu krævet to års vedholdende ansvarstagen, uagtet at selve roturen først startede rigtigt den 12. december 2018, hvor de to mænd er roet ud fra den Kanariske ø, La Gomera.

Hvad har gjort at Mads og hans makker har fastholdt deres beslutning? De har haft hundredevis af lejligheder til at droppe planen, træningen og alt det besværlige et dedikeret projekt kræver. Men de har været stålfaste i deres beslutning hele vejen.

24% af danske ledere og medarbejdere er aktivt uengagerede. Det vil sige, at de i princippet ror den gale vej ift. de målsætninger og retninger som organisationen har udstukket. Det betyder i praksis, at der er bliver usandsynligt langt over Atlanten. Den dieselmotor, der skal føre de to mænd over Atlanten, er summen af den commitment, der skal holde humøret og troen oppe, når bølgerne går højest og alt tyder på at gå galt.

Mads giver jer den opskrift, der skal til for at jeres ledere og medarbejdere tager ansvar og vedholdende forbliver committede til de projekter i søsætter.

Forespørg på, Mads Vangsø Klik her
Forespørg på et foredrag med Mads Vangsø Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Steen Broen Samarbejde | Arbejdskultur | Forandring Steen Broen holder foredrag om samarbejde, ledelse og forandring. Link to Steen Broen