fbpx
Mads Herschend, Livepeople foredrag

Mads Herschend

Motivation | Forandring | Fremad

Mads holder inspirerende foredrag om vores daglige motivation på arbejdet.

Forespørg på et foredrag med Mads Herschend

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Mads Herschend

Hvad kræver det for at komme sig over en cykelulykke, som sender en i koma, brækker ens ryg og smadre ens ansigt? – viljestyrke og motivation. Spørg selv Mads Herschend

Mads Herschend holder inspirerende og motiverende foredrag om forandring og motivation!

Mads Herschends foredrag tager udgangspunkt i hans lyst til, og succes med overlevelse, efter en slem cykelulykke, der lagde ham i koma, brækkede hans ryk, gav ham hjerneblødninger og smadrede hans ansigt. En historie der bekræfter hvad viljestyre og målsætninger kan gøre for os mennesker, når vi skal igennem store forandringer og sætter os store mål. Det hvad enten vi skal overkomme udfordringer i hverdagens arbejde eller om det er udfordringer på den helt store klinge.

Mads Herschends holder foredrag i hele Danmark. Gennem sine foredrag er Mads i åben dialog med deltagerne om deres udfordringer med at overkomme forandringer og dagligdags problemer i arbejdslivet.

Med sin historie oplever deltagerne at deres egne daglige udfordringer sættes i perspektiv og derved bliver overkommelige.

Mads arbejder selv med salg og kundeservice, så han kender præmisserne på en arbejdsplads.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Fremad - det er dit valg

Start eller slut dagen med et inspirerende foredrag om hverdagens udfordringer, om de valg vi tager hver dag og om motivation til at nå vores mål.

Start eller slut dagen med et inspirerende foredrag om hverdagens udfordringer, om de valg vi tager hver dag og om motivation til at nå vores mål.

 I løbet af foredraget “Fremad – det er dit valg” giver Mads Herschend eleverne større lyst og motivation til at arbejde med egen udvikling. Med udgangspunkt i egne erfaringer, konkrete værktøjer og en gribende personlig fortælling viser Mads, hvordan den enkelte elev ved at udfordre sin egen komfortzone som mønsterbryder kan tage ansvar og udvikle sig og nå sine mål om eksempelvis at rykke sig i et bestemt fag. Dette foredrag til elever udfordrer eleverne på deres egne vaner og giver dem viden og inspiration, der gør det muligt at ændre på de vaner, hvor det er fordelagtigt.

Med afsæt i en voldsom ulykke som cykelrytter, der nær havde kostet ham livet, formidler Mads en række vigtige budskaber om indstillingen til forandringer i ens liv og hvordan, man kan vælge at håndtere og overkomme dem. Med den rette indstilling er der ikke meget, som er umuligt. Mads viser, hvordan arbejdet med og ansvaret for egen udvikling kan komme eleverne til gavn både i skolen, hjemme, til sport og i fremtidigt arbejde.

Vigtige indsigter om at sætte sig mål, have fokus, vise viljestyrke og baggrunden for motivation er take aways fra dette foredrag til elever og unge.

Fremad - mening, mål og motivation

- et inspirerende foredrag om motivation og forandring.

Dette foredrag om forandring og motivation formidler en stærk historie og sætter gang i tankerne om jeres egne udfordringer i hverdagen. Kan I se anderledes på dem og håndtere dem mere hensigtsmæssigt?

I dagens Danmark forventes det, at vi spiser forandringer til morgenmad. Og udviklingen på arbejdspladser, i foreninger og i hjemmet kommer næppe til at gå langsommere.

I foredraget sætter Mads Herschend med både humor og alvor fokus på vores håndtering forandringer, og hvordan man kan vælge at håndtere dem. Indstillingen til at kunne overkomme store forandringer og opnå sine målsætninger er ikke noget, man får foræret. Det er noget man aktivt tager et valg om og begynder at arbejde med.

Mads viser meget konkret, hvordan han netop selv træf valget “fremad” efter en voldsom ulykke – i stedet for at blive liggende i hospitalssengen. Han fortæller helt konkret hvilke mentale værktøjer han har brugt og trænet med – og til stadighed træner.

Når vi skal implementere forandringer hos os selv og i vores netværk, så møder vi ofte modstand og undren. Forandringer medfører naturlige frustrationer hos de implicerede, netop fordi de bliver presset ud af deres trygge rammer i hverdagen. Frustrationen er ofte et udtryk for manglende overblik og kontrol over situationen. Det er nemt at have overskud og være ovenpå, hvis intet forandres. Men i dag, hvor alt forandres hyppigt, er det et must at være forandringsparat og villig til at se det ukendte i øjnene.

Har I brug for et stærkt inspirerende og konkret indspark, så er Mads Herschend en oplagt inspirationskilde til at sætte gang i dette. Han lægger vægt på, at begrænsninger ikke skal sætte en stopper for ens gøremål og drømme.

Udfordringer og forandringer er ofte dræbende elementer, når det drejer sig om motivation og viljestyrke. Heldigvis kan vi arbejde med forandringerne på mange måder. Mads tror på, at udfordringer i livet og i hverdagen skal ses som muligheder, der kan medføre gode resultater og gøre os stærkere.

Præster til din eksamen

Et foredrag om at gå til eksamen, få en god oplevelse, præstere og undgå det, vi kalder for eksamensangst.  Til alle elever i folkeskolen, på efterskoler og i gymnasiet.

 

Et foredrag om at gå til eksamen, få en god oplevelse, præstere og undgå det, vi kalder for eksamensangst.  Til alle elever i folkeskolen, på efterskoler og i gymnasiet.

At være nervøs før en eksamen er helt naturligt – alt andet vil faktisk være mærkelig. Uden nervøsitet i kroppen, kan vi ikke sætte os op til at præstere noget ekstraordinært. Problemet for mange elever opstår, når de ikke kan håndtere den nervøsitet de mærker, når den får lov til at udvikle sig til regulær angst og skræk.

Det er vigtigt, at eleverne ikke tror, at det er dem der er noget galt med. Som med alt andet frygt og angst, er det primært noget der foregår mellem ørerne på den enkelte elev. Han/hun tilegner sig nogle overbevisninger, der totalt skygger for rationelle tanker og logiske konsekvenser. I stedet opbygger man en tanke spiral, der udelukkende i at det der kan gå galt ikke bare vil gå galt. For nogle vil det gå helt galt og konsekvenserne vil være fatale.

I dette foredrag om eksamensangst sætter Mads Herschend fokus på essentielle indsatsområder, der relaterer sig til den nervøsitet og frygt, der er forbundet med at skulle til eksamen. Det er vigtigt at acceptere den og tvingende nødvendigt at udfordre den og arbejde med den, så den berømte klap ikke går ned, når vi ser den grønne dug.

Vi havde fornøjelsen af Mads og hans foredrag FREMAD, og sikke en overhaling! Det var levende, stærkt, godt opbygget og ikke mindst super appellerende til eleverne, der virkelig fik noget med hjem i rygsækken. Det kan varmt anbefales!

Efterskolelærer på Københavns Idrætsefterskole Niels Ringsted

Jeg oplevede Mads foran mere end 150 unge mennesker forleden. Det var meget intenst, underholdende og virkelig tankevækkende. Og jeg var SÅ imponeret over at se, hvordan Mads havde hele flokken – både de hårde drenge, de stille piger – og alle dem midt i mellem – fokuseret på hans historie og budskab. “Fremad ! Fremad !” – det tror jeg, der var mange andre end mig, der gik og sagde til os selv den dag – og det bliver hængende.

Børne- og Ungdomsborgmester Københavns Kommune Pia Allerslev

Forespørg på, Mads Herschend

Foredragsholder med beslægtede emner

Foredragsholder Patrick Larsen, LivePeople Foredrag

Patrick Larsen

Motivation | Tro på dig selv | Unge

Patrick holder de meget populære elev- og ungeforedrag, “Tro på dig selv” og “Ro på dig selv” og sit One Man Show, “Hjerneblødning”.