Mads Herschend

Cykelrytter og inspirator

Mads holder foredrag for både voksne og unge om motivation, vaner og forandring.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Mads Herschend Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Mads Herschend holder inspirerende og autentiske foredrag om forandring og motivation!

Mads Herschends foredrag tager udgangspunkt i hans lyst til, og succes med overlevelse, efter en slem trafikulykke, der lagde ham i koma, brækkede hans ryk, gav ham hjerneblødninger og smadrede hans ansigt. En historie der bekræfter hvad viljestyre og målsætninger kan gøre for os mennesker, når vi skal igennem store forandringer.

Mads Herschends holder foredrag i hele Danmark, og har som foredragsholder inspireret tusinder af deltagere – i mange tilfælde skoleelever i udskolingen, på efterskoler og på de videregående uddannelser.

Gennem sine foredrag er Mads i åben dialog med deltagerne om egne og deltagernes personlige udfordringer med givne forandringer. Med sin historie oplever deltagerne, hvad enten de er unge eller voksne, at deres egne daglige udfordringer sættes i perspektiv.

Vi havde fornøjelsen af Mads og hans foredrag FREMAD, og sikke en overhaling! Det var levende, stærkt, godt opbygget og ikke mindst super appellerende til eleverne, der virkelig fik noget med hjem i rygsækken. Det kan varmt anbefales! Efterskolelærer på Københavns Idrætsefterskole Niels Ringsted
Jeg oplevede Mads foran mere end 150 unge mennesker forleden. Det var meget intenst, underholdende og virkelig tankevækkende. Og jeg var SÅ imponeret over at se, hvordan Mads havde hele flokken – både de hårde drenge, de stille piger – og alle dem midt i mellem – fokuseret på hans historie og budskab. “Fremad ! Fremad !” – det tror jeg, der var mange andre end mig, der gik og sagde til os selv den dag – og det bliver hængende. Børne- og Ungdomsborgmester Københavns Kommune Pia Allerslev
Aktuelle foredrag og workshops
FREMAD – DET ER DIT VALG – ET MOTIVATIONSFOREDRAG FOR ELEVER I UDSKOLINGEN OG PÅ VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

Med projektet, “Elever der vil fremad!”, har Mads Herschend det seneste år afholdt mere end 60 foredrag for de ældste elever i Folkeskolen, på efterskoler og i gymnasier. Formålet er at styrke elevernes tro på sig selv i situationer med udfordringer og svære valg.

Foredraget er motiverende og giver eleverne en indsigt i, hvad det kræver at nå sine mål og holde motivationen i top undervejs. Foredraget bliver holdt i elevernes øjenhøjde, så de kan tage budskaberne og værktøjerne med hjem og implementere dem i deres hverdag. “Fremad – det er dit valg” er et foredrag, der giver den enkelte elev nye perspektiver til at kunne overkomme nogle af de udfordringer, vi alle bliver mødt med hver eneste dag.

FREMAD – FORANDRING ER DIT VALG – ET MOTIVERENDE OG COACHENDE FOREDRAG OM FORANDRING TIL VOKSNE

Dette foredrag om forandringer formidler en stærk historie og sætter gang i tankerne om jeres egne udfordringer. Kan I se anderledes på dem og håndtere dem mere hensigtsmæssigt?

I dagens Danmark forventes det, at vi spiser forandringer til morgenmad. Og udviklingen på arbejdspladser, i foreninger og i hjemmet kommer næppe til at gå langsommere.

Et stærkt og autentisk foredrag om forandringer med Mads Herschend, der beretter med både humor og alvor om forandringer, og hvordan man kan vælge at håndtere dem. Indstillingen til at kunne overkomme store forandringer er ikke noget, man får foræret. Det er noget man aktivt tager et valg om og begynder at arbejde med.

I foredraget viser Mads Herschend meget konkret, hvordan han netop selv træf valget “fremad” efter en voldsom ulykke – i stedet for at blive liggende i hospitalssengen. Han fortæller helt konkret hvilke mentale værktøjer han har brugt og trænet med – og til stadighed træner.

Når vi skal implementere forandringer hos os selv og i vores netværk, så møder vi ofte modstand og undren. Forandringer medfører naturlige frustrationer hos de implicerede, netop fordi de bliver presset ud af deres trygge rammer i hverdagen. Frustrationen er ofte et udtryk for manglende overblik og kontrol over situationen. Det er nemt at have overskud og være ovenpå, hvis intet forandres. Men i dag, hvor alt forandres hyppigt, er det et must at være forandringsparat og villig til at se det ukendte i øjnene.

Har I brug for et stærkt inspirerende og konkret indspark, så er Mads Herschend en oplagt inspirationskilde til at sætte gang i dette. Han lægger vægt på, at begrænsninger ikke skal sætte en stopper for ens gøremål og drømme.

Udfordringer og forandringer er ofte dræbende elementer, når det drejer sig om motivation og viljestyrke. Heldigvis kan vi arbejde med forandringerne på mange måder. Mads tror på, at udfordringer i livet og i hverdagen skal ses som muligheder, der kan medføre gode resultater og gøre os stærkere.

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN EKSAMENSANGST – ET FOREDRAG OM EKSAMENSANGST TIL ELEVER I UDSKOLINGEN, GYMNASIER OG HANDELSSKOLER

At være nervøs før en eksamen er helt naturligt – alt andet vil faktisk være mærkelig. Uden nervøsitet i kroppen, kan vi ikke sætte os op til at præstere noget ekstraordinært. Problemet for mange elever opstår, når de ikke kan håndtere den nervøsitet de mærker, når den får lov til at udvikle sig til regulær angst og skræk.

Det er vigtigt, at eleverne ikke tror, at det er dem der er noget galt med. Som med alt andet frygt og angst, er det primært noget der foregår mellem ørerne på den enkelte elev. Han/hun tilegner sig nogle overbevisninger, der totalt skygger for rationelle tanker og logiske konsekvenser. I stedet opbygger man en tanke spiral, der udelukkende i at det der kan gå galt ikke bare vil gå galt. For nogle vil det gå helt galt og konsekvenserne vil være fatale.

I dette foredrag om eksamensangst sætter Mads Herschend fokus på essentielle indsatsområder, der relaterer sig til den nervøsitet og frygt, der er forbundet med at skulle til eksamen. Det er vigtigt at acceptere den og tvingende nødvendigt at udfordre den og arbejde med den, så den berømte klap ikke går ned, når vi ser den grønne dug.

Forespørg på, Mads Herschend Klik her
Forespørg på et foredrag med Mads Herschend Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Patrick Larsen Motivator for elever og studerende Patrick holder motiverende foredrag for unge og for medarbejdere, der arbejder med unge. Link to Patrick Larsen