Kathrine Krone

Alkoholkultur | Unge | "Skål Danmark"

Kathrine Krone holder ærlige og humoristiske foredrag om alkoholkulturen i Danmark, da hun om nogen selv har oplevet den
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Kathrine Krone Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Hvert år drikker vi danskere 665 millioner liter vin, øl og spiritus. Det svarer til, at hver dansker over 14 år drikker cirka to genstande om dagen. Men hvorfor drikker vi så meget og hvorfor drikker vi overhovedet til at starte med? Det vil Kathrine Krone gerne finde svaret på.

Kathrine Krone er uddannet journalist og valgte i 2014 at deltage med egen krop i eksperimentet ”Skål Danmark”, hvor hun i seks uger skulle drikke alkohol med danskerne i typiske hverdagssituationer for eksempel til kollegiefesten, familiefesten og fodboldkampen. Den eneste regel var blot, at hun aldrig måtte sige nej til alkohol.
Efter at have deltaget i eksperimentet har Kathrine valgt at lave bevægelsen #AlkoÆrlig, hvis formål er at åbne op for snakken om vores alkoholforbrug. Dette har resulteret i foredrag om danskernes alkoholkultur målrettet særligt elever, forældre og lærere. Under Kathrines foredrag er der ingen løftet pegefinger, da Kathrine selv nyder en kold øl i ny og næ. Derimod er der åbenhed og ærlighed, når Kathrine indtager scenen.

Forespørg på, Kathrine Krone Klik her
Forespørg på et foredrag med Kathrine Krone Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77