Jesper Møller

Erhverv | Bestyrelse | Arbejdsmarked

Jesper holder foredrag om ledelse, bestyrelsesarbejde og temaer om det danske arbejdsmarked.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med Jesper Møller Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Jespers foredrag er uformelle og muntre. De er fakta-baserede og fyldt med holdninger. Han målretter gerne sine indlæg til de enkelte målgrupper og faciliterer også gerne processer, når det er relevant.

Cand.merc, Jesper Møller (f. 1956) er aktuelt bestyrelsesformand for Industriens Fond, Den Nationale Storebælts Komite og i Brøndbyernes IF, der igen har fundet vej til den absolutte top af dansk fodbold.

Jesper har tidligere været formand i Dansk Industri (2008-2012) og har haft en lang karriere som topleder bl.a. som adm. direktør på Toms Chokoladefabrikker. Før det var han i 5 år en del af topmanagement hos ISS og landechef i Belgien (4 år) og Danmark (7 år) hos The Coca-Cola Company. Erfaringen tæller også virksomheder som Rambøll & Hannemann, Nestlé, BP og Q8. 

De senere års intense bestyrelsesarbejde har givet ham en unik indsigt i en lang række samfundsmæssige forhold og udfordringer. Hans ledelse er baseret på værdier og holdninger, der er vigtige for ham. Han har mange holdninger og refleksioner ind i lederens balance ift. at være leder og samtidig være noget for sin familie. Livet handler ikke bare om head-huntere og 80 timers arbejdsuge. I dag underviser han på Bestyrelsesuddannelsen på CBS.

Det er vigtigt hvilke valg man træffer.
Aktuelle foredrag og workshops
Performance ledelse Balancen mellem at performe på tal og investere i mennesker.
Forespørg på, Jesper Møller Klik her
Forespørg på et foredrag med Jesper Møller Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Hanne Lindblad Bæredygtighed | Ledelse | Tillid Hanne holder foredrag og workshops om den praktiske vej til fremtidens bæredygtige lederskab, - hvor menneskelig værdighed, samfundsrelevans og eftermæle er omdrejningspunkter. Link to Hanne Lindblad