fbpx
jakob-hansen-livepeople-foredrag

Jakob Hansen

Præstér under pres | Selvledelse

Idrætspsykologisk konsulent og mental træner for en lang række topudøvere indenfor sport og kultur.

Forespørg på et foredrag med Jakob Hansen

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Jakob Hansen er og har været mental træner for en lang række af Danmarks store sportsnavne, bl.a. kvindelandsholdet i håndbold, herrelandsholdet, der vandt VM i Badminton og landsholdet i golf. Som idrætspsykologisk konsulent i Team Danmark har han været “manden bag” ved bl.a. 5 OL, adskillige VM´er og andre internationale mesterskaber. Han har desuden hjulpet en række ledere, politikere og kulturprofiler til at præstere deres bedste, når presset er alle størst.

Med Jakob som foredragsholder får I en troværdig, nysgerrig, nærværende og udfordrende udfordrende foredragsholder, der brænder for at gøre en forskel for jer.

Siden 2002 har han arbejdet med at hjælpe mennesker, teams og organisationer med at udvikle sig og opnå den selvindsigt og de mentale redskaber og strategier, der skal til, for at præstere på højeste niveau.

Jakobs afsæt er helt nye tilgange indenfor sportspsykologi, præstationspsykologi, ledelsespsykologi og organisationspsykologi. En stor del af hans arbejde har været at sparre med sportschefer og landstrænere omkring ledelsesmæssige og psykologiske udfordringer. Frem mod OL 2020 er han med medudvikler og underviser på Team Danmarks lederuddannelse for sportschefer.

Jakobs foredrag henvender sig til alle deltagergrupper af ledere og medarbejdere, der har brug for at kunne performe i hverdagen og under pres. Hans fokus lægger på den individuelle mentale styrke og i at skabe en high performance kultur – high perfomance ikke nødvendigvis som noget elitært, men at vi yder vores maksimale, hvad enten vi står i en OL finale eller stor over for et kundemøde, en stor præsentation eller andet, hvor vi føler os pressede.

Jakob har sammen med Kristoffer Henriksen skrevet bøgerne, “Præstér under pres – guide til mental styrke i sport, kunst og erhvervsliv” der udkom i 2016 på Dansk Psykologisk Forlag og “Træneren som Coach” også på Dansk Psykologisk Forlag.

Forespørg på, Jakob Hansen

Foredragsholder med beslægtede emner

Anders Bjørk

Forandring | Samarbejde | Arbejdsglæde

Anders holder inspirerende foredrag om emnerne:
Forandring, samarbejde, arbejdsglæde og trivsel.