fbpx
Foredragsholder Jack Bohr Christensen, LivePeople Foredrag

Jack Bohr-Christensen

Stress | Krisehåndtering | Kropssprog

Foredrag om stresshåndtering, kropssprog og kommunikation.

Forespørg på et foredrag med Jack Bohr-Christensen

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Fælles for Jacks faglige foredrag er, at han bygger bro fra sin verden og over til deltagernes verden, så hans redskaber og øvelser bliver relevante for deltagerne. Kan værktøjer fungere i tilspidsede krigs -og kidnapningssituationer, kan de også fungere for medarbejdere og ledere på en arbejdsplads. Han tager ansvar for, at deltagerne efterfølgende kan bruge og referere til de input han giver dem i foredraget.

Jack er international gidselforhandler, kriseforhandler og specialist i at navigere i højrisikozoner. Han var forhandleren, der fik Jeppe Nybroe på fri fod (læs artikel). Han var også en vigtig forhandler i Daniel Ryes fristættelse i 2013, hvor han var hos Rye på forskellige lokationer under tilfangetagelsen og var sammen med Rye efterfølgende frigivelsen, hvor han skulle tilbage og leve et normalt liv.

Jack underviser soldater i at overleve som gidsler under en enorm stresspåvirkning – ligesom han træner elitesoldater og specialstyrker i stresshåndtering, før de bliver udsendt. I en årrække har han været special advisor for UM og har været et år i både Irak og Afghanistan, ligesom han har løst situationer i Ukraine/Rusland konflikten (han er sprogofficer i russisk), Syrien, Nigeria og Angola. I specialenheden CAC har han fokus på at bringe mennesker tilbage på ret køl efter tilfangetagelser.

I sit civile virke rådgiver Jack ledere og HR specialister i danske og udenlandske virksomheder i kunsten at håndtere stress-påvirkninger, aktivt at læse andres kropssprog, spotte løgne og styre eget kropssprog i pressede situationer.

Jack er oprindelig uddannet cand. Jur.  og har sideløbende med en kontrakt som reserveofficer, haft en ledene karriere i det civile. Han har bl.a. arbejdet 10 år i Velux og ledet virksomhedens Ruslandskontor. Han har desuden være 4 år i Hempel og hos Dyrup, hvor han var Business Unit Manager.

Han har i 2018 modtaget fortjeneste medalje for 25 års tjeneste.

Jack er endvidere en af Radio 24/7 kommentatorer på terror og gidselsituationer og har medvirket i TV-serien Korpset på TV2.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Stresshåndtering for ledere og medarbejdere

Fortællinger fra et spændende arbejdsliv

- spændende foredrag fra Jacks internationale karriere

Jack holder meget gerne foredrag, hvor der ikke er noget fagligt fokus. Måske vil I gerne have et uformelt foredrag om et virke, der er noget anderledes end det de fleste kender fra sig selv.

I foredraget fortæller Jack muntert og åbent om de tilspidsede situationer han har oplevet mange steder i verden, som gidselforhandler, konfliktløser og træner for mange forskellige special enheder.

Styr dit kropssprog og forstå andres

- få en unik indsigt i kropssproget betydning for dig og andre.

Træk vejret og træf rationelle beslutninger

- få ro og overblik, før du handler.

Forespørg på, Jack Bohr-Christensen