fbpx
Henrik-roede-jensen-foredrag-livepeople

Henrik Røde Jensen

Netværk | Forandring | Barack Obama

Eventmager og netværker med hang til amerikanske præsidenter.

Forespørg på et foredrag med Henrik Røde Jensen

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Mød Frederikshavns mest inspirerende korkprop, der til stadighed prøver at få det bedste ud af hverdagen og nuet – og som er TOP AKTUEL som manden, der netop har hentet Barack Obama til Danmark i september 2018.

Henrik er top aktuel som foredragsholder og kan bookes til arrangementer for medarbejdere/ ledere og til arrangementer for Hr. og Fru Danmark. Se aktuelt portræt i JP her.

Henrik levede i mange år et liv, hvor han ikke så sig tilbage. Hans iver og iværksættertrang styrerede hans liv 100%. Han levede for at sætte store skibe i søen og få anerkendelsen for sine bedrifter. Først som koncertarrangør, tourmanager og senere som eventmageren, der fik store navne som Bill Clinton, Al Gore, Kofi Annan og Hans Blix til Danmark og Skandinavien.

Mens “Røde” som arbejderknægten fra Frederikshavn bliver kaldt, gjorde alt for at begejstre andre, kørte han sig selv, sin krop og sit selvværd helt i sænk. Hans kamp mod de indre dæmoner betød at han blev så overvægtig, at badevægten næsten ramte 200 kilo. Henrik gik konkurs og kunne ikke se ende på de problemer han havde i sit liv. Lægen og en gammel ven konfronterede ham med at han var i overhængende fare for at dø – hans liv var ganske enkelt var blevet FOR FEDT. Henrik lavede en u-vending i sit liv og startede en lang sej kamp tilbage til et normalt liv og et vægttab på næsten 100 kilo.

Super-networkeren Henrik er i dag en glad familiefar, der holder foredrag, laver events og fortsat forfølger sine største drømme – ikke mindst den om at hente amerikanske præsidenter til Danmark. I dag gør han det blot i “sin egen krop” og i et tempo, hvor stress, forventninger og mindreværd ikke styrer hans dagligdag.

Læs mere om hans aktuelle foredrag nedenfor

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Du skal da tro, du er noget

- et inspirerende foredrag om at tage initiativ til noget stort.

De fleste troede at Henrik Røde Jensen var blevet småtosset, da han fortalte sin nære venner om sin store drøm om at møde Bill Clinton. De grinede faktisk af ham, men det var benzin i Rødes motor, selvfølgelig kunne det da lade sig gøre, så han kontaktede den amerikanske ex-præsident, Bill Clinton, og spurgte om ikke han kunne tænke sig at slå et smut forbi Frederikshavn og holde foredrag. Præsidenten takkede ja – og få timer efter at Røde havde sat de 2500 billetter til salg kunne han melde udsolgt.

Med et perspektiv på de muligheder og udfordringer vi møder som virksomheder og iværksættere, giver “Røde” et inspirerende spark i røven til at komme ud over stepperne og ikke lade sig begrænse – hverken som virksomhed, leder eller medarbejder. Det er de store drømme der rykker os fremad – når vi lykkedes med at indfri vores største drømme er det fantastisk. Når vi fejler må vi op på hesten igen – kun når vi tør fejle, kan vi virkelig skabe de store resultater.

Når livet bliver FOR FEDT

Rødes foredrag om den totale genrejsning af sig selv: Som person. Som menneske.

At mennesker kan mere end de aner, er “Røde” et levende bevis på. I rigtig mange år kunne han det hele og intet så ud til at kunne stoppe den stærkt engagerede og respekterede eventmager fra Frederikshavn. Ud ad til virkede det som om at han var en mand, der udlevede alt hvad han satte sig for og drømte om.

Sådan var virkeligheden da også – men kun delvist. Sandheden var nemlig også, at indre dæmoner og lavt selvværd var godt på vej til at overhale selvtilliden og evnen til at holde sig på toppen. I takt med hans succes, begyndte Røde at tage på. En yderst stresset dagligdag med masser af bolde i luften gjorde, at hans misbrug af mad, alkohol og sovemedicin reducerede hans søvn til 2 timer i døgnet og han arbejdede sig ind i en virkelighed, der skulle vise sig at blive et mareridt – og ikke den lykkelige drøm, som han håbede på at få anerkendelse for at indfri.

I dette underholdende, personlige og stærkt inspirerende foredrag fortæller Henrik Røde Jensen hele sin historie og hvordan han tog ansvar for sit liv og lavede en radikal u-vending, der bragte de brede smil og lykken tilbage i hans liv.

Netværk på højeste niveau

- vedholdenhed, vedholdenhed og vedholdenhed

Har I brug for et inspirerende foredrag om, hvordan I kan bruge networking til at skabe resultater, så skal I overveje dette foredrag med Henrik Røde Jensen – Eventmageren fra Frederikshavn.

Foredraget tager udgangspunkt i hans arbejde med at skabe de langvarende relationer han har opbygget i sit liv. Relationer med mennesker, der har ført til store begivenheder. Forud for at han første gang fik Bill Clinton til Danmark, lå der mange hundrede netværkstimer – og vedligeholdelsen af de relationer han dengang skabte har taget mange hundrede netværkstimer.

Arbejdet betaler sig. Når den amerikanske præsident Barack Obama i september 2018 besøger Danmark og skal holde foredrag ved et lukket arrangement i Kolding, er det resultatet af de timer Henrik har lagt i langsigtet network.

Nøgleordene for Henrik er vedholdenhed, vedholdenhed og vedholdenhed.

Præsidenternes mand

- hvordan faen har du fået Obama til Danmark?

Henrik Røde Jensen er aktuel som manden, der (igen) har fået en amerikansk præsident til Danmark. I september 2018 besøger Barack Obama Danmark for første gang som foredragsholder. Her skal han tale ved et lukket arrangement i Kolding. Tidligere har Henrik hentet Bill Clinton til Frederikshavn og flere steder i Skandinavien. Han har haft Vice-president Al-Gore i Ringkøbing-Skjern Kommune og FN´s Generalsekretær Kofi Annan i København.

For den udforstående kan man tro, at det at hente en amerikansk præsident til Danmark blot er et spørgsmål om penge. Penge handler det selvfølgelig også om, men ikke mindst handler det om netværk og vedholdenhed. Forud for at Obama åbner for talegaverne i Danmark ligger små 10 års arbejde for Henrik og forud for det lå. Og i forbindelse med hans besøg er der fortsat et kæmpe logistisk og sikkerhedsmæssigt arbejde, der skal planlægges og eksekveres.

Adskillige danske arrangører har prøvet at hente Obama til Danmark – det lykkedes for Henrik.

I dette foredrag fortæller Henrik om sine store drømme om at hente amerikanske præsidenter til Danmark – og hvordan han har arbejdet for at indfri disse, selvom han undervejs har været udfordret på alle tænkelige måder.

Alt kan lade sig gøre, hvis man sætter handling bag ord og drømme. Det er Henriks klare overbevisning, som han nu igen har bevidst ikke bare er flyvende floskler fra Frederikshavn.

Henrik Røde Jensen er en fascinerende foredragsholder, fordi han er bærer af en enorm troværdighed. Hans historie er ærlig og fortalt med lige dele alvor og humor. Jeg har den største respekt for den rejse Røde har foretaget i sit liv. Grib chancen. Blive inspireret og lyt dig til livskunst, når Røde holder sit foredrag.

10 x verdensmester Arne Nielsson

Jeg tager hatten af for Henrik Røde Jensens vilje og engagement. At udfordre det umulige for at give liv til sine drømme, er noget alle mennesker burde arbejde med. Jeg har derfor også med stor glæde brugt ham som foredragsholder på vores arbejdsplads. Dyb respekt for Rødes fantastiske livssyn.

Frederikshavn Havn Mikkel Seedorff Sørensen, Adm. direktør

Forespørg på, Henrik Røde Jensen

Foredragsholder med beslægtede emner

Claus Holm

Mad | Passion | Livet

Claus holder nærværende og underholdende foredrag om mad, passion og engagement.