David Guldager

Teknologi | Gadget | IT | Fremtiden

David holder fremadskuende foredrag om teknologi, gadjets og danskernes digitale virkelighed.
Forespørg
Forespørg på et foredrag med David Guldager Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
David er en underholdende fortæller og foredragsholder, der levende og entusiastisk tager publikum med gennem et univers af nye dimser, overraskende løsninger og fremtidige muligheder.
David er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, teknologi og ikke mindst gadgets. Han har i over et årti kortlagt fremtiden for danskerne i medierne. Han er kendt fra Go’ morgen DK, hvor han i øjeblikket både er vært og ekspert. 
I vil med et smil blive ført ind i en verden af de nyeste tendenser og opleve hvad teknologien gør ved mennesket på både godt og ondt. I vil blive introduceret til produkter, I ikke vidste fandtes og til robotter, der måske vil overtage jeres arbejde.

David skræddersyer gerne et foredrag til jeres behov, så I kan blive klogere på hvad det næste store bliver.

“David var suveræn som international vært på vores to-dages konference, og fik sideløbende også lavet forrygende podcast med mange af talerne fra scenen. Han skabte den perfekte balance mellem de gode og professionelle spørgsmål og fik samtidig skabt en god og tryg stemning i salen. Det er ikke sidste gang vi benytter os af David til et af vores arrangementer.”

Mikkel Hagedorn, Head of innovation, GroupM

 

“Tusind tak for at lede os godt igennem vores jubilæumsreception. Det var lige så tilpas afslappet som vi havde ønsket, og David gjorde indlægsholderne bedre.”

Mogens Vig Pedersen, Adm. direktør, Insero Horsens

Aktuelle foredrag og workshops
Når digitale trends gør en forskel Oplev tidens digitale trends og se hvad morgendagen bringer af de seneste trends inden for teknologi, digitale fremskridt og underlige produkter.
Danskernes digitale dannelse Har du tænkt over hvad mobilen og den teknologiske udvikling egentlig gør ved os som mennesker? Lær og forstå mulighederne og bliv bedre til at bruge værktøjerne rigtig i hverdagen i et meget underholdende og lærerigt foredrag.
Forespørg på, David Guldager Klik her
Forespørg på et foredrag med David Guldager Din forespørgsel binder ikke.
Du er også meget velkommen til at ringe på: Tlf: 73 70 76 77
Foredragsholder med beslægtede emner
Karsten Vandrup Teknologi | IT-sikkerhed | Fremtiden Inspirerende foredrag om it-sikkerhed og fremtidens teknologi Link to Karsten Vandrup