fbpx
claus-holm-foredragsholder-livepeople

Claus Holm

Mad | Passion | Livet

Claus holder nærværende og underholdende foredrag om mad, passion og engagement.

Forespørg på et foredrag med Claus Holm

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Claus Holm

Til sine foredrag for bl.a. foreninger, virksomheder og institutioner tager Claus Holm med sin vanlige begejstring sine deltagere med en tur gennem smagskompasset. Samtidig giver han dem den ’hemmelige’ opskrift, som har gjort det muligt for ham at følge sin store passion – også når der er bump på vejen.

Kokkelivet har givet den folkekære og populære TV-kok, foredragsholder og forfatter, Claus Holm, mange store oplevelser. Han har lavet mad til Hendes Majestæt Dronning Margrethe, drevet top-restaurant i Svendborg, arbejdet i både Cairo og Zürich og lanceret sin helt egen køkkenserie HOLM.

Herudover er Claus Holm forfatter til adskillige kogebøger, ligesom han er et velkendt ansigt for danskerne på Go’ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2’s ’Go appetit’.

Claus Holm har altid beskæftiget sig med mad, og han stortrives med den ro og glæde, han oplever, når han arbejder med friske råvarer, opskrifter, godt køkkengrej og smagsudvikling. Claus er samtidig en central del af COOP’s satsning ’Sammen om bedre mad’, som bygger bro mellem producent og forbruger med det formål at bringe smagen i øjenhøjde.

Læs mere om Claus´ foredrag nedenfor.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Kant, kaos og kærlighed – begejstring i øjenhøjde

- et foredrag om glæden ved det ’perfekte’ måltid og om at følge sin store passion.

Fik du smagt det du ville? Det spørgsmål stiller den populære TV-kok Claus Holm sine deltagerne i dette foredrag, hvor han med sin altid livsbekræftende energi fortæller om sin store kærlighed til gode rådvarer. Deltagerne kommer med på en rejse gennem smagskompasset, hvor de både lærer om de fem smage men også om den healende effekt, god mad har for os hver især – og for fællesskabet.

Foredraget byder samtidig på en lang række spændende og underholdende anekdoter, som bl.a. handler om, hvordan passionen og jagten på den gode smag har ført Claus Holm vidt omkring i verden.

Netop dét at følge sin passion har altid været afgørende for Claus Holm, også selvom det kan have store omkostninger – og i de mange fortællinger gemmer sig et vigtigt budskab til deltagerne: Der SKAL være plads til begejstring, glæde og til at følge sin passion – også i hverdagen.

Claus Holm holder aldrig to ens foredrag, men til gengæld lover han deltagerne et foredrag med kant og kærlighed, som inspirerer og samtidig giver et smil på læben.

 

Det har virkelig været en fornøjelse og møde dig Claus og have dig med i køkkenet.
Vi er SÅ glade og stor ros for dit foredrag også.
Håber vi ses igen en dag. Du er ihvertfald ALTID velkommen her

DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab Maj-Brit Maria Askham Larsen, Køkkenchef

Forespørg på, Claus Holm

Foredragsholder med beslægtede emner

Niels Honoré

Sundhed | Trivsel | Unge

Forfatter til bogen, “Altæderens guide til en sundere hverdag” med et forfriskende syn på sundhed.