annamette-livepeople-foredrag

Annamette Fuhrmann

Humor | Arbejdsglæde | Parforhold

Annamette holder underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde.

Forespørg på et foredrag med Annamette Fuhrmann

Din forespørgsel binder ikke.


Du er også meget velkommen til at ringe på:
Tlf: 73 70 76 77

Annamette kommer i sine foredrag med et alternativt bud på, hvad man kan gøre for humoren og arbejdsglæden på arbejdspladsen. Støvsuget for de sædvanlige gode råd, som hun mener at kun få har overskud til at efterleve. I stedet deler hun ud af de hemmeligheder og betragtninger, der har reddet hendes eget arbejdsliv gennem årene.

Annamette Fuhrmann var kaospilot før det overhovedet blev en uddannelse og har de sidste 15 år arbejdet som journalist og skrevet for en lang række landsdækkende aviser og magasiner, sideløbende med en karriere som radiovært hos blandt andet Danmarks Radio P3 og på en række kommercielle stationer.

Hun er forfatter til fire bøger og stod bag den succesfulde blog Fuhrmann For Dig, som på tre år skovlede en million unikke kliks ind. Hvorfor? Fordi læserne var godt underholdt. Et ord der i øvrigt også kendetegner Annamette. Med fanden-i-voldskhed, humor og ærlighed giver hun bolden op for et foredrag om arbejdsglæde og humor på arbejdspladsen – eller mangel på samme.

Aktuelle foredrag og workshops

Åben alleLuk alle

Bare rolig, på mandag er det meste glemt!

- et underholdende foredrag om humor og arbejdsglæde.

I en tid hvor vi skal være omstillingsparate, robuste, dynamiske, nysgerrige og forandringsvillige, kan man godt blive lidt forvirret, når man samtidig ved at det vigtigste i verden er at ”stå fast” og ”gå glip”. Måske man kan lave en opdeling med kollegerne eller lederne, så nogle følger med udviklingen og andre står fast?

Giv jeres ledere og medarbejdere et befriende pusterum med dette sjove foredrag, hvor Annamette på underholdende vis sætter vores liv og arbejdsliv på spidsen, og udfordrer det evindelige behov for udfordring, forandring og personlig udvikling. Med sin journalistiske baggrund formår hun samtidig at
komme med nogle tankevækkende pointer og observationer om den verden deltagerne befinder sig i.

Annamette behandler vi danskeres arbejdsdage og ser på emner som vaner, brok, konflikter, forandring, trivsel, samarbejde, sladder, kommunikation, maksimering og disruption. Alt sammen pakket ind i sjove anekdoter hvor hun går forrest ift. at udstille sig selv.

“Ro på”, siger hun til sine deltagere – “uanset hvad der bliver sagt af nye ord, forandringer og alt det vi kan sidde og være bange for, om vi kan leve op til, så er det meste af det glemt på mandag”.

Forespørg på, Annamette Fuhrmann

Foredragsholder med beslægtede emner

Ulrik Lynge

Motivation | Passion | Engagement

Ulrik Lynge flytter overbevisninger, vaner og holdninger hos ledere og medarbejdere.