Foredragsholdere indenfor emnet teknologi

Foredrag om teknologi giver ny viden og inspiration til virksomheder indenfor digitale trends, teknologi og gadgets, men et foredrag om teknologi kan også handle om hvordan vi sikrer at opretholde en høj datasikkerhed blandt vores ledere og medarbejdere. LivePeoples teknologieksperter har stor indsigt i både teknologi og samfundsforhold, og kan formidle begge dele på en letforståelig, underholdende og tankevækkende måde.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]