Foredragsholdere indenfor emnet teknologi

Foredrag om teknologi giver ny viden og inspiration til virksomheder indenfor digitale trends, teknologi og gadgets, men et foredrag om teknologi kan også handle om hvordan vi sikrer at opretholde en høj datasikkerhed blandt vores ledere og medarbejdere. LivePeoples teknologieksperter har stor indsigt i både teknologi og samfundsforhold, og kan formidle begge dele på en letforståelig, underholdende og tankevækkende måde.

Foredragsholder Karsten Vandrup LivePeople Foredrag
Karsten Vandrup Teknologi | IT-sikkerhed | Fremtiden
Karsten Vandrup
Foredragsholder David Guldager, LivePeople Foredrag
David Guldager Teknologi | Gadget | IT | Fremtiden
David Guldager

LivePeoples foredrag om teknologi kan være relevant i følgende situationer:

- I dag fylder teknologi en kæmpe del af hverdagen og man er efterhånden helt afhængig af den, både som privat person og som virksomhed. Med den enorme teknologiske udvikling er det vigtigt konstant at holde sig opdateret således at ens virksomhed ikke sakker bagud.
- Hacking og hackerangreb er vokset eksplosivt inden for de seneste år, derfor er det vigtigt at man ved hvordan man som virksomhed sikre personfølsomme data. Dette kan LivePeoples foredragsholdere give dig råd til.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]