Foredragsholdere indenfor emnet sociale medier

Unge bruger i gennemsnit 2 timer om dagen på sociale medier. Det er uomtvisteligt, at sociale medier er blevet en integreret del af børn og unges hverdagen. Men det kan stadig være svært at vide hvordan man skal begå sig i en virtuel virkelighed, hvor grænser bliver flyttet og intet bliver glemt. Derfor er det vigtigt at både unge og voksne får en digital dannelse, så de ved hvordan de mest hensigtsmæssigt bruger de sociale medier eller guider deres børn til det.

Med den massive brug af sociale medier hos både unge, voksne og virksomheder, ses det kun som begyndelsen på den digitalisering, som finder sted lige netop nu. Forståelsen af fremtidens sociale medier og på hvilke platforme det kan foregå på, er vigtigt for jeres virksomhed, hvis I ønsker jer, at holde jer opdateret og aktuelle.

Nedenfor ser du LivePeoples foredragsholdere som alle kan hjælpe jer, i lige præcis den situation I er i. Hvis I kunne tænke jer at høre mere så skriv endelig en mail eller ring til os hos LivePeople.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]