Foredragsholdere indenfor emnet sociale medier

Unge bruger i gennemsnit 2 timer om dagen på sociale medier. Det er uomtvisteligt, at sociale medier er blevet en integreret del af børn og unges hverdagen. Men det kan stadig være svært at vide hvordan man skal begå sig i en virtuel virkelighed, hvor grænser bliver flyttet og intet bliver glemt. Derfor er det vigtigt at både unge og voksne får en digital dannelse, så de ved hvordan de mest hensigtsmæssigt bruger de sociale medier eller guider deres børn til det.

Med den massive brug af sociale medier hos både unge, voksne og virksomheder, ses det kun som begyndelsen på den digitalisering, som finder sted lige netop nu. Forståelsen af fremtidens sociale medier og på hvilke platforme det kan foregå på, er vigtigt for jeres virksomhed, hvis I ønsker jer, at holde jer opdateret og aktuelle.

Nedenfor ser du LivePeoples foredragsholdere som alle kan hjælpe jer, i lige præcis den situation I er i. Hvis I kunne tænke jer at høre mere så skriv endelig en mail eller ring til os hos LivePeople.

Foredragsholder Lykke Møller Kristensen, LivePeople
Lykke M. Kristensen Dit digitale barn | SoMe | Digital dannelse
Lykke M. Kristensen
Foredragsholder Ulla Dyrløv, LivePeople foredrag
Ulla Dyrløv Digital trivsel | Børns udvikling | Angst
Ulla Dyrløv
Foredragsholder Ole Vind, LivePeople foredrag
Ole Vind Dannelse | Unge | Uddannelse
Ole Vind
Foredragsholder David Guldager, LivePeople Foredrag
David Guldager Teknologi | Gadget | IT | Fremtiden
David Guldager

LivePeoples foredrag om sociale medier kan være relevant i følgende situationer:

- I ønsker at give jeres en elever en digital dannelse, så de i fremtiden ville kunne begå sig ordentligt på de sociale medier.
- Forældregruppen på skolen, vil gerne forstå ungdomskulturen på de sociale medier, så de ved, hvad de skal være opmærksomme på, og hvordan bedst muligt hjælper deres børn.
- I ønsker at jeres virksomhed, skal bevare sin aktualitet og være helt med på de nyest trends inden for sociale medier.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]