Foredragsholdere indenfor emnet skole

Her finder du foredrag som er specielt egnede for skoler. Det kan være målrettet til skolens ledelse, lærestab, elever, forældre eller dem alle. Et skoleforedrag er en perfekt måde at inspirere, motivere eller blot underholde skolens ansatte, elever og forældre. LivePeople har et hold af inspirerende foredragsholdere som er vant til at holde foredrag på skoler, og som ved hvordan man når helt ned til bagerste række.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]