Foredragsholdere indenfor emnet samarbejde

Hos LivePeople har vi nogle af landets bedste foredragsholdere inden for samarbejde. Evnen til at samarbejde med kollegaer, chefer og medarbejdere, på trods af forskelligheder, kan være det der gør forskellen på succes og fiasko. Til et foredrag om samarbejde får I værktøjer til at gøre samarbejde nemmere og ofte vil der også være øvelser inkluderet til foredraget.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]