Foredragsholdere indenfor emnet robusthed

Robusthed er et ord som er blevet ekstremt populært de seneste år. Vi taler om robuste børn og unge, robuste arbejdsmiljøer og robuste medarbejdere. Med robusthed menes den psykologiske færdighed, som hjælper os til at håndtere modgang, stress og udfordringer. Det er en færdighed som kan trænes og i LivePeoples foredrag om robusthed bliver I klogere på hvordan. 

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]