Foredragsholdere indenfor emnet præsentationsteknik

Hvad er det dig forhindrer os i at få succes med dine præsentationer? Hvad er det der gør, at nogle mennesker er i stand til at forføre og tryllebinde os med deres præsentationer? Et foredrag om præsentationsteknik vil give dig svarene, samt værktøjer og præsentationsteknikker som du kan bruge når du skal holde din næste præsentation.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]