Foredragsholdere indenfor emnet ordstyrere

På denne side finder du professionelle og kompetente ordstyrere, der forstår at stille de rigtige spørgsmål og som kan styre en debat med sikker hånd. Der er en stor tryghed i at have en ordstyrer med på større arrangementer og debatarrangementer, da de sikrer at rammerne bliver overholdt både indholdsmæssigt og tidsmæssigt, og fritager jeres egne medarbejdere fra rollen og ansvaret.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]