Foredragsholdere som moderatorer

LivePeople tilbyder erfarne og profesionelle moderatorer, som kan holde den røde tråd gennem jeres arrangement og styre debatterne. Ofte vil moderatorens fornemste opgave være at koordinere foredragsholdere, holde styr på materiale og spørgsmål samt at lede debatterne. En Moderator vil også ofte være ansvarlig for at alle tider overholdes og at publikum er godt underholdt og bliver inkluderet i eventet og gøre jeres arrangement til en vellykket succes.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]