Foredragsholdere indenfor emnet mental sundhed

Trivsel, robusthed og evnen til at præstere hænger tæt sammen med mental sundhed. LivePeoples foredragsholdere om mental sundhed bygger med deres egne erfaringer og hudløst ærlige historier bro til deltagernes hverdag uden at virke påduttende eller bedrevidende. Et foredrag om mental sundhed kan være givende for ledere og medarbejdere i både private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]