Foredragsholdere indenfor emnet mad

Bestil et foredrag om mad, gastronomi, kost og sundhed og bliv underholdt og inspireret af vores foredragsholdere som er eksperter indenfor området. Til nogle af foredragene om mad er det muligt at lave det som en event, hvor der præsenteres mad til arrangementet. At det er muligt at se maden blive tilberedt og efterfølgende smage maden giver en ekstra dimension til foredraget.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]