Foredragsholdere indenfor emnet ledelse

LivePeople tilbyder foredrag skræddersyet til ledere omkring ledelse. Foredragene omkring ledelse bliver holdt af dygtige erhvervsfolk, ledere og eksperter indenfor området ledelse. Bliv inspireret, underholdt og motiveret af LivePeoples foredragsholdere og gå hjem med ny viden og interessante fortællinger som du kan bruge i dit eget liv som leder.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]