Foredragsholdere indenfor emnet kulturforståelse

Et foredrag omkring kulturforståelse stiller skarpt på kulturforskelle i vores samfund og i forretningslivet. Forståelse for det som gør os forskellige, kan lære os til at udnytte hinandens forskelligheder og acceptere hinanden i stedet for at møde forskellighederne med frygt og modstand. LivePeoples foredragsholdere indenfor området kulturforståelse har alle stor erfaring og ekspertise med kulturforskelle og kulturforståelse og de ved hvordan man bedst samarbejder på trods af forskellige kulturer.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]