Foredragsholdere indenfor emnet kriminalitet

Ønsker I foredrag der giver et kig ind i en verden af kriminalitet, som for de fleste er ukendt, så har LivePeople nogle inspirerende foredragsholdere, der kan give jer et fascinerende indblik ind i de kriminelles verden. Samtidig vil LivePeoples foredragsholdere også kunne give bud på, hvad der skal til for at forebygge kriminalitet.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]