Foredragsholdere indenfor emnet kommunikation

God kommunikation er noget der kan læres og noget som kan gøre en afgørende forskel for en virksomheds succes. God kommunikation kan være med til at forhindre konflikter, opbygge værdifulde relationer og forøge arbejdsglæden og trivslen på arbejdspladsen. Hos LivePeople har vi nogle af de mest erfarne og mest populære foredragsholdere indenfor området kommunikation. De leverer vigtige pointer og konkrete værktøjer på en underholdende og inspirerende måde. 

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]