Foredragsholder indenfor emnet kerneopgaven

Kerneopgaven er opgaven som hele organisationen er sat i verden for at løse. Den kan være stor og dominerende, men den kan også være mindre og specifik. Uanset hvad er det dog den opgave, som skaber en ensartet retning og fokus, ikke blot for ledelsen, men for alle i organisationen. 
Alligevel er den ikke altid let at finde og definere.

Det er vigtigt at alle er helt indforstået med hvad kerneopgaven er, således at alle i organisationen eller teamet kan arbejde effektivt med at få den løst. Men det kan være svært at få formidlet, hvad den egentlig kerneopgave er ud til alle kroge af ens organisation samtidig med at I har fokus på den måde I som virksomhed ønsker at løfte opgaven f.eks. gennem tryghed, trivsel og humor.

LivePeople har kompetente foredragsholdere der kan hjælpe med at definere kerneopgave og kommunikere den, så jeres ledere og medarbejdere arbejder bedste muligt sammen om at få den løst.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]