Foredragsholder indenfor emnet kerneopgaven

Kerneopgaven er opgaven som hele organisationen er sat i verden for at løse. Den kan være stor og dominerende, men den kan også være mindre og specifik. Uanset hvad er det dog den opgave, som skaber en ensartet retning og fokus, ikke blot for ledelsen, men for alle i organisationen. 
Alligevel er den ikke altid let at finde og definere.

Det er vigtigt at alle er helt indforstået med hvad kerneopgaven er, således at alle i organisationen eller teamet kan arbejde effektivt med at få den løst. Men det kan være svært at få formidlet, hvad den egentlig kerneopgave er ud til alle kroge af ens organisation samtidig med at I har fokus på den måde I som virksomhed ønsker at løfte opgaven f.eks. gennem tryghed, trivsel og humor.

LivePeople har kompetente foredragsholdere der kan hjælpe med at definere kerneopgave og kommunikere den, så jeres ledere og medarbejdere arbejder bedste muligt sammen om at få den løst.  

Foredragsholder Anders Bjørk, LivePeople Foredrag
Anders Bjørk Forandring | Samarbejde | Arbejdsglæde
Anders Bjørk
Foredragsholder Steen Broen, LivePeople foredrag
Steen Broen Samarbejde | Arbejdskultur | Forandring
Steen Broen
Foredragsholder Steen Elsborg, LivePeople Foredrag
Steen Elsborg Robusthed | Trivsel | Performance
Steen Elsborg

LivePeoples foredrag om kerneopgaven kan være relevant i følgende situationer:

- I ønsker at lave en klar definition af kerneopgaven, så alle fra ledelse til medarbejdere er med på hvad netop jeres kerneopgave er, og hvordan de hver i sær kan hjælpe til.
- I vil gerne øge samarbejdet, effektiviteten og ensretningen i jeres virksomhed, dette kan gøres lettere ved en klar tydelig kerneopgave.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]