Foredragsholdere indenfor emnet iværksætteri

Inspirerende foredrag om iværksætteri holdt af nogle af Danmarks sejeste iværksættere. Hør deres historier, lær af deres erfaringer og bliv inspireret af deres mod, indstilling og sans for den gode forretning. Et foredrag om iværksætteri kan være et relevant indlæg i både private og offentlige virksomheder, hvor et frisk pust og en utraditionel måde at gøre tingene på, kan give idéer til hvordan I kan bruge iværksættertankegangen i jeres verden.

LivePeoples foredrag om kulturforståelse kan f.eks. være relevant i følgende situationer.

– I ønsker at få en højere kulturel forståelse, så I bedre ville kunne imødekomme jeres internationale samarbejdspartnere.
– I en verden hvor digitalisering og globalisering fylder mere end nogensinde før, ønsker I at få en større forståelse af andre kulturer, så I er bedre stillet, når I på arbejdsmarkedet bliver mødt med helt fremmede kulturer.
– I vil gerne skabe en større forståelse for forskelligheder, således at der kan komme større accept og forståelse på arbejdspladsen.

Hos LivePeople kender vi indholdet af vores foredragsholderes foredrag. Kontakt os meget gerne, hvis du har tvivl om, hvilken foredragsholder, der er den bedste til at dække det behov, som I står med.

Kontakt os uforpligtende på:

Tlf. 73 70 76 77
[email protected]